keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Ratoja


Unohtunut päivittää reenejä.. no piirrellyt oon ainakin suurimman osan.Kaijan pitämä treeni hallissa Ilonalle. Ideana että 6 putkelel ohjatessa tulis olla jo juoksemassa sen suun ohi edes askeleen verran, silloin koirat kääntyi automaattisesti oikein putken toisesta päästä ulos tullessaan. Tässä sai juosta, mutta kyl sitä vaan ehti.

 Tää on Huotarin Peten pitämästä koulutuksesta rata. Reenailtiin Ilonan kanssa koulutuksen jälkeen tuota. Pari kertaa on otettu alun 5 estettä Ilonalla ja Tyynellä. Alkoi jo sujua ihan näpsäkästikkin.Sama Tyynen ohjausten kanssa piirrettynä:


Tätä tehtiin Tyynen kanssa. Alun 2 estettä ja siitä A:lle oli äärettömän vaikea. Mentiinkin sitten 2 aitaa, putki A:n sijaan. Palkkasin ennen keppejä ja rata jatkui keppien jälkeen.

Hallissa Tyyne tarjosi jo keppien ekaa väliä, kun näki kepit hallin reunalla. On sillä 2x2 metodilla jokin herne liikahtanut aivoissa. Tekniikka on vaan tosi alussa siltä osin. Ei kokonaisia keppejä reeneihin vielä aikoihin.

Tällasta rataa mentiin Tyynen kanssa pätkissä ja Ilonakin sitä teki. Mukavan rullaava ja kiva rata. Antoi onnistumisen tunteita ja koirat irtos!


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti