lauantai 22. toukokuuta 2010

Helenan koulutus perjantai 21.5.2010


















Ilonan kanssa vaaleiden pallukoiden rata. Ei puomia lopetettiin ennen keppejä.

Alussa Ilona oli puomin alaosan kohdalla. Itse sijoituin mustan 2 kohdalle. Siitä pakkovalssimainen kääntö, heitto 3 esteelle. Ennakoivalla valssilla 4 esteelle. 5 esteelle koitin saada etumatkaa ja valssasin edessä.. Jatkoin matkaa peruuttaen!! (hyvä minä) ja ohjaten Ilonan ensin oikealle aidan yli, sitten vasemmalle putkeen. (peruutin kokoajan) Sit Ilona haki ihan hyvin 8 esteen.. vaikka meninkin turhankin kauas sitä saattelemaa esteelle. haki nätisti hypyt 9 ja 10 sivusuunnassa.











Tyyne jätti kepit, kun ei vielä niitä osaa. Jätin sen istumaan keppien loppuun ja menin ite jo vaaleanpunaisen ohjauksen alkuun. Kutsuin sen esteen kierron jälkeen käteeni. Peruutin sylikäännöksen kohden 6 estettä. 4 esteelle saatoin turhankin pitkälle. Missä se luottamus koiraan oikein on? 5 este ja lähdin viemään sitä takaleikkaukseen esteelle 6. Oikeasti meni ihan päin männikköä eikä mulla tai koiralla









Loppuun otettiin ensin takaleikkauksen opettelua ilman koiraa. Lopuksi otettiin vielä valinnaisen koiran kanssa kokeiluun. Kuvan mukaisesti tehtiin takaleikkaukset kahdella aidalla molemmilta puolilta. Oli yllättävän haastavaa. Vasta kun laittoi koko kropan hartioita myöten kunnolla peliin alkoi sujua. Mulla näitä teki Ilona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti