lauantai 22. toukokuuta 2010

Keskiviikko aamun tokot


Urpo ja Ilona.


Urpo: seuraamista lyhkäsiä pätkiä, myös yhtä käännöstä. Urpo alkoi vähän hyytyä ja pysähtyi seisoskelemaan. Mietin vähän ja pysähdyin itsekkin seisomaan. Käänsin sille selän. Otin yhden askeleen ja pysähdyin. Urpo vaan istuskeli paikallaan ja läähätteli. Sanoin sen nimen mutta en muutoin elehtinyt. Jonkin ajan kuluttua ja varovaisella kannustuksella Urpo hakeutui viereeni. Rapsuttelin ja kehuin sitä paljon. Siirryin taas kauemmas ja Urpo hakeutui jo reippaammin luokseni. Kehuin ja palkkasin nameilla. Otin pienen seuraamispätkän ja palkkasin ruhtinaallisesti. Urpon mieli parani ja se tiivisti kontaktia ja seuraamistaan. Sit siltä karkas mopo käsistä ja se juoksi mettänrajaan asioilleen. Jäin seisomaan keskelle kenttää ja käänsin sille selän. Urpo toimitti asiansa ja juoksi maa jymisten vierelleni perusasentoon! Superpalkka ja vielä lyhyt yliällötiivis hyvän mielen seuraaminen.


Yksi luoksetulo namipalkalla. Urpo puolittain loikkasi mua vasten, mutta ei sit ihan kuitenkaan.


Lisäksi vielä kaksi lyhyeltä matkalta eteentulemista ja namin kanssa autoin vierelle perusasentoon Jenni tyyliin. Eli Urpo siirsi vain takaosaansa mun edestä sivulle.


Ilona: Seuraamista. Palkkasin kokonaisilla froliceilla kun Ilona itsenäisesti ja ilman käskyä hakeutui vierelle seuraamaan. Frolic lensi mun suustani. Ilona skarppasi ja meni jo paljon parempaa seuraamista. Hyvin äänetöntäkin, niin paljon se keskittyi.


Kentän laidalle tuli beagle ihmisineen häiriöksi. Laitoin Ilonan paikallamakuuseen parin metrin päähän. Heittelin 4 namia sen eteen ja kutsuin yli. Tuli jo paljon reippaammin kuin ennen. Vähän nenä vei ja olis hissutellut. Jätin istumana ja keräsin namit pois. Palasin Ilonan luo ja palkkasin nameilla ja kehuilla.


Loppuun luoksetuloja ja pysäytyksiä namin heittely leikkinä. Pikkuhiljaa sieltä alkaa tulla sitä kuuliaisuutta mun käden liikkeisiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti