lauantai 4. toukokuuta 2013

Agikisoja

Tyynen kanssa kisoissa Vöyrillä. Rataprofiilit oli kivoja.
 Tuomariharjoittelija Timo Teilerin käsialaa. Ihan erilaisia kuin viikko sitten Seinäjoella samalla tuomariharkkaajalla.  Eka rata oli ratavirheetön. Yliaikaa tuli reilu 3 sekuntia.
Tyyne teki isoja kaarroksia ja etsi mukana ollutta Timoa.Voitettiin silti tämä.

Toka radalla näytin Tyynelle että missä kohtaa Timo on. Lähdössä haahuili nenä ilmassa. Teki esteen 5 jälkeen lenkin kepeille ja puikkas väärään suuntaan vähän aikaa. 7 esteeltä lähti taas kaarrattamaan nenä pystyssä timoa kohden. 12 esteeltä uskoin että kyllä se nyt putkeen roiskasee ja A:llehan se meni. Hipsittiin pois radalta. Tätä videota ette näe.Vikalla radalla kepeille vienti oli ällöpylly. En voi mennä kovin lähelle ja mielelläni suoristaisin linjaa. Sainkin suoristettua mutta Tyyne ei ollut asialla. Lähdössä jouduin olemaan sille tiukka, eikä se edes intohaukkunut ennen radalle menoa. Selkeesti väsynyt. Ohitti siis kepit. Sitten juoksi kuin täi tervassa ja rommautti okserin. Ratavirheitä 10 ja yliaikaa sen reilu 6 sekuntia. Kamalinta on että sijoituttiin kolmanneksi. Tästä ei ole videota, koska Timo oli käsketty istumaan autossa.

Parasta Vöyrillä on hyvät palkinnot joten kotiin lähdin kuuden koiranluun, kahden suklaapatukan ja kahden Iittalan muki + asetti -sarjan kanssa. <3 
Suunnilleen viikkoa aikaisemmin käytiin Seinäjoella. Siellä teilerin radat oli suoran paahtoa, jossa jossain kohdassa piti ehtiä käydä ohjaamassa. tylsillä ehtimissuorilla oli sitten siroteltu huolella putkiansoja.

Tyyne teki kolme hyllyä. Kahdessa se ainakin humahti putkiin. Kolmannessa se ohitti poikittain olevan aidan ja irtos pituudelle. Minen muista. Ärsytti ne ratapohjat niin ku pientä oravaa. tyynellä oli parempi fiilis seinäjoella kuin vöyrillä.

Todennäköisesti ottaa vähän kunnon pääle, kun seinäjoella pennut oli vasta 10 viikkoisia ja vöyrillä 11 viikkoisia. Taidetaan jäädä agissa treenitauolle ja kasvattamaan kuntoa ja taitoja, ennenkuin haaveillaan lisää kisaamisesta. Mitenkään se ei tietenkään vaikuta että toko SM lähestyy ja monien lähikisojan aikaan on joku tokokissanristiäinen tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti