torstai 30. toukokuuta 2013

Malkakoski testattu ja hyväksi havaittu

alkuperäinen kuva napattu täältä: http://parinapojanjorinoita.blogspot.fi/2012/07/malkakoski-kitinoja.html

Malkakoski oli hyvä paikka treenata koiraa. Nurtsi oli siitepölyinen ja hieman pitkäksi venähtänyt, mutta käyttökelpoinen. Ainakin tuosa pinkisti karsinoidulla alueella.
Keltaisessa kohtaa oli loiva mutainen ranta, jossa oli hyvä uittaa koiraa. tasaisen punaiset viivat on vilkkaammin ja nopeammin liikennöidyt tiet. punaisella pisteytyksellä merkaksin ihan reenialueen vieressä menevän hiekkatien, jossa kaikki ajoivat hiljaa ja töllistelivät mua ja koiria. toiselle puolelle jokea pölähti yhtäkkiä kymmenisen islanninheboa... joita Minttu ei ehtinyt hoksata. Onneksi..

Mehmet
hyppyä kuppiavusteisella kauemmas irtoamisella, ruudun bongaaminen oli aluksi hankalaa. lähempää näytettynä alkoi löytää hyvin. Testasin ekaa kertaa evl ruudun merkille lähetyksen kautta ja sehän onnistui!! Tunnarissa mentiin turvalliset askeleet läpi ja hyvin sujui. Jälleen nurtsin pölyisyys aivastutti koiraa. Hyviä seuruupätkiä.

Minttu teki vain ja ainoastaan suuntaerottelua kahden metrin päässä toistaan olevilla kupeilla. "toi" on ihan vastenmielinen sana. se korvattiin sanalla "vasen" ja Minttu piristyi ja alkoi erottaa vasenta ja ladaa hyvällä fiiliksellä. 

Ilona
hyppi, huusi, karkas luoksetulon takapalkalle kolmesti, seurasi melkein huutamatta ja edisti vain vähän. 

Rauha
tuli luokse, istui, meni maahan, keskittyi kovasti ja LEIKKI mun kanssa lelulla. Vähän jouduin tekemään hommia että leikittiin yhdessä. Pitää ihan lähelä tapahtuvasta kiskomisesta ja sitten lelu suussa ympäriinsä hulluna juoksemisesta. rauhalla on taipumusta huutaa ja kiihtyä ja juosta ihan kaasu pohjassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti