sunnuntai 12. toukokuuta 2013

sm treenit seinäjoen keskustan liepeillä

Mehmet

Paikallaoloja.
Sisääntulotarkastus, paikalle meno, odotus, käsky, poistuminen, piiloon, 5 sekuntia ja paluu.
-odotuksen jälkeen ei reagoi heti käskyihin.
Tajusin sitten hyödyntää "valmis" sanan herättäväksi sanaksi enennkuin käsken maahan. Sillä ratkesi se horteisuus siihen kohtaan. Palatessa sitten saattaa edelleen jumittua maahan. Paikallamakuut on kuitenkin parantuneet paljon ja asenne on paljon leppeämpi ja luottavaisempi. 

Yksilöliikkeiden ekalla kierroksella
Sisääntuloja, lyhyttä seuruuta , palkka ja pois. kaksi näitä. Oli iloinen ja kiva.
Toisena liikkeenä luoksetulon stoppia. Mehmet sai vaan vahvistusta takapalkalle ja minä opettelin tähtäämään stoppia oikeaan kohtaan. Toki monta toistoa vaikutti myös ennakointiin ja menihän se vähän säätämiseksi. En kuitenkaan tällä treenillä tähdännyt Mehmetin stoppien parantamiseen vaan oman käskyni ajoittamiseen. Siinä nimittäin on iso ongelma. Nyt pitää otaa noin 3 metriä enenn pysäytystä kiintopiste ja käskeä siinä. Jos hyvin stemmaa niin stoppaa merkille. 

Tokalla kierroksella
Rakastamiskaukoja. kaikki oli hyvin.
Ruutuun. Ekan tyhjään, näytettynä ja kaukaa se hakeutui oikean takamerkin taakse. Toinen läheltä oikeaan paikkaan ja kolmas kaukaa oikeaan paikkaan. Ruudun takana oli noin 3 metrin päässä kehänauhat. 

Kiellon päälle vielä kolmas kierros, jossa tehtin noudon kauniita nostoja. Saara vei ensin kapulan lähelle. siitä sitten kauemas ja yhä kauemmas. Lopulta viskasin itse ja nosto oli nätti. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti