torstai 16. toukokuuta 2013

Nurtsitokostelua ja illalla agit

Mehmetin kanssa hömpöteltiin. Urpo tuli mukaan vaan leikkiäkseen isolla nurtsilla pallo-PALLOlla ja Minttu angstitokoili. Kuvista kiitos Minna Rinne!
ei löydy Mintulla ohjatut ei..

hypytinouto on kuitenkin kivaaMehmet oli oikein näpsäkkä ja kiva, kuten se on viimeaikoina ollut treeneissä pääsääntöisesti. voi voi ruutu alkaa olla jo kivalla mallilla. Mehmet ruutuili, teki lyhyitä seuruupätkiä, myös kauniisti koossa pysyvän juoksupätkän. pari kauempaa lähetettyä avo hyppyä. Alokkaan luoksetulon ja leikki puupposen pallolla. Illalla vedin aksat. teemana lähdöt. Näistä tehtiin vaan osa. Tein Tyynen kanssa
Oranssin, pinkin ja violetin harkan. Lisäksi keppikulmia poispäinkäännöllä hakien.
Tyyne oli innokas, pirteä ja iloinen. Kokeiltiin lentävää rasiapalkkaa. Se ei poimi sitä suuhunsa, mutta ilahtuu siitä ja syö namin hurjalla halulla kun rasian avaa.

Niki teki omissa möllitreeneissään oranssia 1-3 estettä. Palkkaaja oli oranssin nelosen paikkeilla, joten taas pojan mieli karkasi ja linjat meni kaarroksiksi. Alussa ei meinannut millään malttaa odottaa. Kivaa sillä silti tuntui olevan.

Kaapo the pentu jatkoi siivekkeen kierron opettelua ja kupille pää viidentenä jalkana rynnimistä. Se sujui varsin kivasti ja hyvällä fiiliksellä. 

1 kommentti: