tiistai 12. tammikuuta 2010

torstai 7.1.


Tyyne agiliisi. Ensiksi harjoiteltiin paikallaoloa esteen takana ja pakkovalssia molempien aidan siivekkeiden takaa vuorollaan.


 Tyyne meni ekaa kertaa pussin. Aluksi oli ihminen joka piteli pussin suuta ylhäällä. Pikkuhiljaa (tai aika nopeasti) pussin suuta alettiin laskea, Tyyne kun ei olut koko hommasta moksiskaan.  Pussin jälkeen suorassa linjassa oli namikuppi,  joten sen päämäärä oli selkeä.  Lopuksi Tyyne suoritti ihan itsenäisesti Pussin. Kokoajan oli valtaisan hauskaa ja ihanaa.


Testattiin A este. Kovin montaa kertaa ei otettu kun Tynkky on viel niin kakara. Muutamalla reippaalla kannustuksella (pyllystä tukemalla) se hoksasi että A on hassun mallinen puomi.


Urpolla otettiin häiriö tokoa. kiitos Inkerille! Hää treenas zaga aussien kanssa alokasluokan liikkeitä.


Urpon kanssa otin pääasiassa vierelle kontaktissa olemista. Urpon suu meni kiinni, eikä se piipittänyt treenin aikana oikeastaan ollenkaan. Kärsivällisyyskin alkoi kasvaa. Jos Inkeri meni meidän takaa, hajosi  Urpon keskittyminen siihen paikkaan. Lisäksi Puupin kanssa otin yhden luoksetulon. Se oli innokas, kovavauhtinen ja Puupi jysäytti mua kahdella tassulla alavatsaan. Palkkasin silti lelulla.Yhden hypyn otin sen kanssa. Meni oikein täydellisesti. Jos oikein oikein hieroisi vikaa, niin se ei pysähtynyt täsmälleen silloin kun sanoin ”sto”. Riittävästi kuitenkin alo luokkaan.


Loppuun otin pitemmän paikallaolon. Kelloa ei ollut mutta epäilisin sen olleen noin 5 minsaa. Zagaa kiinnosti Puupi ja se kävi nuuhkaisemassa jätkää. Urpo lähti paikalta, mihin sen palautin. Ihan hyvä että tällaistakin sattuu (ja et treenikaveri oli narttu). Sain Urpolle pääkopan sisään kerrottua että siellä ollaan kun mamma sanoo.  (Aiemminhan sille ei tullut mieleen häipyä paikalta, vaikka kaksi paikallaolosta lähtenyttä koiraa otti yhteen.)  Vapautin Urpon vasta kun se oli melko rentoutunut. Parasta paikallamakuussa oli et se oli hipihiljaa häiriöstä huolimatta.


Minttu.

Liikkeestä istuminen alkaa olla hyvällä mallilla. Lisäsin liikkeeseen Mintun taakse palaamisen. Siinä se aluksi kääntyi, mutta muutamalla toistolla nökötti jo oikeassa asennossa koko touhun ajan.


Luoksetulosta otin kolme versiota.

Lyhyellä matkalla maasta vierelle –palkka vinkupallolla

Täysmittaisella matkalla maasta seisomaan – pikkuisen venyi.. muutaman askeleen. –palkka vinkupallolla

Täysmittaisella matkalla koko luoksetulo. Toimi loistavasti. palka sai vasta vierelläni perusasennon jälkeen.


Hyppynoudossa ensin varasti ja samalal kertaa toi kapulan esteen sivusta. Jätin palkkaamatta.

Otettiin kapula suussa pelkkiä palautuksia 3 kertaa. yksi hieman vinosta.

Lopuksi koko liike. Kapulan luovutuksen jälkeen neiti ei malttaisi pysyä vielä hetkeä paikallaan vaan pompsahtaa pikkuisen. Muutama kerta ihan vaan kapulan ottoa ja luovutusta.


Sitten tehtiin ruutua. Ei se vaan tiedämitä siel ruudussa tehdään tai minne siel mennään. Loppuun tein onnistuneen pallopalkalla ruudussa.. mutta mutta. Kyllä se hiirimatto tarvii kaivaa esiin ja opettaa mintulle tassukosketus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti