torstai 14. tammikuuta 2010

Di di di di tynksteri tynksteri.. Tynkky on tornado, tykki ja tosiliitäjä.


Aluksi tutustuttiin renkaaseen. Tyyne blondeili. Tokopuolelta se meni hienosti oikein mini renkaan keskeltä. Palkka oli kupissa esteen takana.

Jos mie siirryin Tyynen vasemmalle puolelle, ei Tyyne enää tienny et mitä piti tehä. Muutaman kerran onnistuttiinkin.


Tyyne oli vähän blondi, kuitenkin ihan hyvällä tavalla. Kun se tahtoi kupille, muttei hoksannut hypätä renkaan läpi, Tyyne kiersi koko esteen. Takaisin tullessa se kiersi aina kauniisti sieltä mistä näytin. Kerran se yritti mennä väärästä välistä, mutta sekin oli Mini renkaan alta. Ei onnistunut, joten se ei kertaakaan päässyt hyppäämään renkeen sivusta. Kivasti blondia.


Sit seuraavaksi Tyynelle otettiin irtoamista mutkaputkeen. Aluksi se meinas kääntyä heti takaisin ja oikaista namikupille. Mie laitoin sen putkeen ja tukin takaisintuloreitin. Avustaja helisytti namikuppia toisessa päässä ja Tyynellä välähti. Sen jälkeen ei ollut ongelmaa mutkaputkessa.  Ite sain olla 1. kuvan osoittamassa kohdassa sanomassa sille aita-putkeen ja Tyyne irtos ja meni.


Muutama takaakierto ja kädestä palkkaus ja siirryttiin Inkerin hoiviin.


Inkerillä oli 2. kohdan mukainen rata. Jätin tyynen ekan esteen taakse ja kutsuin sen lähemmäs A:ta. Autoin sitä pannasta tähtäämään A:lle.. se kun on aika helppo vaan ohittaa. Pinkki rinkula ja 1 tarkoittaa kontaktin jälkeistä palkkaa kipossa. Sitten olinkin jo kolmosesteen takana ottamassa Tyyneä vastaan ja ohjasin sen putkelle, vitosella takaakierto , tilan antaminen a ohjaus vipalle aidalle, minkä takana namikippo taas odotti.  Tyyne meni radan kahdesti ja onnistui hyvin.


Tyynelle tuli aika pitkä treeni, mutta ei se ehtinyt silti kyllästyä tai väsyä.. joku on asentanut sille uroksen aivot.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti