torstai 14. tammikuuta 2010

tokoreeniä


Tokot torstaina


Puupo:


paikallamakuu- 3 koiraa rinnan. puupo haistelimaata, oli rauhaton. Kun vierustoveri meni koiransa luo ja kehui, näytti Puupi olevan jo jousilla lähdössä mukaan. Ei kovin hyvä suoritus. Otin yksin lyhyen paikallamakuun vielä.. Urpo oli kuin kumipallo,eik pysynyt maassa kuin sekunnin sadasosan. Palaute aiheesta ja yksi 20 sekunnin paikallamakuu.

kontaktia- häiriönä 2 itsekseen treenailevaa koiraa. Urpo otti hyvin kontaktin pyynnöstä. Se myös katosi kuin hyttysen lento melko helposti.

luoksetuloa- lelulla palkaten jysäytti alavatsaan. Ilman lelua tehtynä jäi aluksi hieman liian kauas, siirtyi pienellä avulla vierelle ja sai palkan.

seuraamista- ei ollut täysillä mukana ja jäi seisomaan paikalleen. mie pyörin ja liikuin ja pyörin. Pakko se oli komentaa mukaan kun kolmannellakaan ohimenolla ei mukaan lähtenyt ”vahingossa”. Palkkasin vasta kun Urpo hetkellisesti yritti. Sitten pari lyhyttä seuraamispätkää, joissa Urpo yritti kokajan enemmän. Tää oli hienoa nähdä. Sen saa nostettua sieltä kuuppajumista suorittamaan jos vaan on kärsivällinen.

kontaktia- parempaa kuin ekassa satsissa. Nyt saattoi katsoa minua useamman sekunnin ajan, kolmekin kertaa peräkkäin.


Minttu:


kosketusalustan opettelu- tajusi toisesta kerrasta että alustalle juostaan täysiä ja siihen isketään tassu. Kuumensi tunteita.

kosketusalustalle seisominen käskystä- istui, meni maahan tai kauhealla mölinällä nappasi alustan suuhun ja kantoi mulle. Siirretään tämä osa keittiötokoon, siellä kierrokset ei nouse näin.

Luoksetulon pysäytyksiä- seisominen nro1. liian lepsu.. en palkannut otettiin uudestaan. numero 2. täydellinen. Sit alusta.. täysimittaisena luoksetulosta maahanmeno. Minttu oli taas nopea ja totteli välittömästi käskyä. Loppuun useampi toisto lyhyelltä matkalta luoksetuloa. Minttu tuli ravilla, kun ihanne olis laukalla. Saatiin tähänkin vauhtia viskaamalal lelu taakse.

Paikalla istuminen- Minttu lurpsahti maahan. Kävin korjaamassa. Minttu istui hakatun näköisenä. Minttu reagoi toisen ihmisen ”maahan” käskyyn. Kävin nostamassa. Minttu istui loppuajan marttyyrina. Lopuksi yksikseen otin paikallaistumisen. Minttu ovelana alkoi nuuhkia maata. Seuraava liike olis ollut lötkähtää maahan. Karjaisin ruman sanan ja Mintun pää pongahti ylös kuin jousilla. Minttu istui kauniisti, sai paljon kehuja ja runsaasti palkkaa.

Askelsiirtymä eteen ja käännös vasemmalle- takaosan käyttö harkkaa, vedätin namilla. Minttu kehittyy tässä kokoajan todella hyvin.

ekalla käskyllä maahan- Meinas olla vähän vaikkua korvissa ja tarvi 2 käskyä. Pikkuisen viilattiin ja saatiin se oikea suoritus sieltä ulos. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti