torstai 5. marraskuuta 2009

Ilonan puuhanurkka


Ilonalle alettiin opettaa kosketusalustaa.

Heitin hiirimaton maahan.. Ilona nosti sen minulle. Kielsin ja laitoin hiirimaton maahan.. toistimme aika monta kertaa. Lopulta Ilona ei heti ensimmäiseksi halunnut napata mattoa suuhunsa, vaan ihmetteli että mitä pitää tehdä. Jotenkin namia sai satunnaisesti kun oli maton tuntumassa.


Toisella kertaa päätin sääliä omaa hiirimattoani ja otin miehen hiirimaton. Kävimme läpi ”suuhun ei oteta tätä” rituaalin. Miehen hiirimatto on pyöreä. Ilona osaa naksuttelemalla pyöriä vasemmalle. Ilona tarjosi hiirimaton ympäri pyörimistä, siten ettei ainutkaan jalka osunut matolle. Kertaalleen Ilona nappasi maton suhunsa ja pyöri vasemmalle.. silloin oma pokka loppui. Päätin helpottaa tollomussun harjoitusta. Laitoin jalkani osittain hiirimaton päälle. Ilona vetäisi siihen tassunsa ja samantien nyki reunaa ottaakseen alustan suuhunsa. Joko olen hidas naksuttelija tai kenen tahansa on hankala ehtiä väliin missä tassut sinkaistaan matolle ja heti perään kuono maistaa reunaa.


Jostain syystä edistyimme. Päätin vaihtaa hiirimaton POST-it lapuksi. Ensimmäinen kuopaistiin ruttuiseksi paperiksi heti ensimmäisellä yrittämällä. Ilona kuitenkin alkoi pikkuhiljaa hoksata että kyseessä on tassuilla tehtävä temppu. Ne kerrat kun post-it lapun sai kaivaa sen suusta.. olivat tietenkin vahinkoja.


Jotta vauhti saataisiin mukaan laitoin lattialle parin metrin välein kaksi post-it lappua. Ilona ryntäili niiden väliä omien neuvojeni mukaan ja sai palkkaa. Kiihko syttyi silmiin ja päätin kerätä laput pois.


Nyt pitää hiukan miettiä että mitä kohtaa/kohtia tarkentaisimme hieman..

  *muoks* seuraavaksi otettiin kovat piippuun. Kaikesta väärästä komennettiin kovasti ja tiukasti. Kuopiminen ja suuhun ottaminen oli erittäin hyi hyi. Lopulta Ilona rauhoittui tasolle jossa ajatellaan. Se vaati kolme tuhoutunutta post-it lappua. Lopuksi heitin hiirimaton takaisin maahan. Siihen Ilona iski tassunsa suoraa päätä. Naks ja palkka. 8 perättäistä onnistumista heti. Nyt jatketaan hiirimatolla. Lisään post-it lapun hiirimattoon myöhemmin ja sitten hävitän hiirimaton. Jos Ilona juoksee tassuilla post-it laput ruttuun, se on sentään lappujen oikeaoppista tuhoamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti