maanantai 16. marraskuuta 2009

Ilonan neljännet halliharkatKaavioista näkee mein reitit. Keskitytään kirjaimiin.

A: Pakkovalssi. Haastetta toi tuo kulma. Piti olla oikea aikainen ja odottaa riittävän pitkään, ennen kuin lähti peruuttamaan enemmän siivekkeen taakse.


B: joku vapautti koiran pöydältä ja käänsi sille selän….  Jos olis malttanut olisi katseella seurannut koiraa, viskannut sen esteen taakse ja jatkanut sulavasti matkaa.  Pikkujuttuja. Tässä siis twistin tapainen


C: Tästä mä oon ylpeä. A esteen jälkeen vedin Ilonaa lähemmäs ja esteen ohi, sitten tehtiin poispäinkääntö. Vikalla kerralla Ilona teki sen reilusti irti mun kropasta. On se taitava.


D: Lähetys kepeille. Ilona ei osaa kepeilel sujahtamista, joten laitoin verkko-ohjurit  keppien alkupäähän. Siten  pääsi vain oikein kepeille. Ilona haki ne lujaa ja kaukaa. Mie kertaalleen oikein onnistuneen sisäänmenon pilasin hihkumalla niin et Ilo elämys tuli pois kepeiltä kesken :P

En saa mennä Ilonan edelle kepeissä, silloin se alkaa hätäillä.


E: Tupla ansa esteen numero 14 ja kepeille viennin välissä. A houkuttelevasti nenän edessä ja jos mitään ei ajoissa tapahdu, ainakin putkeen voi humahtaa. Tähän vientiin avuksi oikea käsi koukkuun kropan eteen/sivulle vetämään Ilonaa mua kohden. Toimi.


Tokikin tehtiin kaikki mahdolliset virheet ja moneen kertaan, mm hypättiin A:n alastulokontakti yli, kun tiedettiin jo että mennään putkeen. Kontaktien opetus on vähän vaiheessa.


Lisäksi otettiin erillisenä persjättöä. Ilonan hyppyytin esteen numero 2 yli sitten käännyin kohden estettä 3 ja noukin Ilonan hehtaaripersaukseni toiselta puolelta. Aluksi oli hankalaa, sitten unohdin mitä olin tekemässä jayritin valssia. Sitten pysähdyin ajattelemaan ja huomasin ettei tosiaan tarvitse kuin kääntyä oikealle ja noukkia koira oikealta mukaan. Lopuksi se oli ihan idioottihelppoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti