torstai 5. marraskuuta 2009

Ilonan 2. hallitreeniIlonan toka hallitreeni. Ite jätin Ilonan ekan aidan taakse ja menin sellaseen kohtaan että sain helpolla nakattua sen A:lle ja nipin napin kipitettyä muurille, joka piti kiertää takaa.


Ohjaaja pelasti ja kertoi idiootille hyvän keinon saada koira kiertämään este. Koiranpuoleinen jalka eteen bloggaamaan koiran pääsy esteelle jolle ei haluta sen menevän, samanpuoleisella kädellä ikään kuin heitetään olematon lelu/nami esteen taakse. Koira kiertää esteen taa, milloin olenkin jo ehtinyt liikkua sen verran että otan sen vastakkaisella kädellä vastaan esteenyli. Samantien peruutan esteen viereen ja käännän ruhoani monta monta astetta seuraavaan menosuuntaan. Ohessa oikein hieno kuva, vaikka itte kehunkin.(tipsi, opeta koira kiertämään puita, tee aina sama ele.. koira lopulta kiertää sen aidan siivekkeenkin yhä kauempaa ja kauempaa) Olenhan toki ton tienny, olenko opettanut? no en.


Osaako se kontaktit: ei

osaako se eteen käskyn: ei

osaako se kepeille menon: ei

osaako se kiertää esteen: ei

osaako se kiertää puita: ei

osaako se kosketusalustan: ei

Naksun se osaa ja irtoaa vähän ja kuuntelee mua ja mun eleitä ihan sairaan hyvin. Melkein alkoi säälittää mein ohjaaja… me ollaan noustu kakkosiin, ilman että osataan perusjuttuja. Hyvä ILO-elämys!


Minä oon päättänyt lopettaa asennevammailun agilitya kohtaan ja nyt meillä on sellanen ohjaaja että tuntuu et radal alkaa kulkea. On jopa motivaatiota opettaa ei-toko temppuja ihan vaan agilitya varten :P


Keppien jälkeen käänsin Ilonan oikealla kädellä kohti aitaa.. VIRHE. Ilona ajautui liikaa kroppani eteen ja jäi vähän pyörimään mun jalkoihin, sillä ei myöskään ollut hajuakaan että mihin rata jatkuu seuraavan aidan jälkeen. Tämä korjaantui kun käänsin Ilonan vasemmalla kädellä heti keppien jälkeen aidalle. Ilona sinkosi sinne. kun Ilona lähestyi aitaa otin toisenkin käden avuksi ja käänsin kroppaa kohti seuraavaa. Pidin kädet ylhäällä ja kierrätin Ilonan esteiden takaa. Oudon hyvin se toimi. Seuraava syntini oli juosta melkien esteisiin pahki. ajauduin kiinni vitos esteeseen ja hukkasin koiran. 6 esteen jälkeen mulla olisi pitänyt olla suora linja puomia kohden. Koiran pitää irrota myös sivusuunnassa. irtosihan se, kun en enää päämäärätietoisesti koittanut imeä esteisiin kiinni itseäni. Loppuosa radasta meni hienosti.


Erikseen otettiin kahdella vikalla esteellä irtoamista. Treenien vetäjä oli namikipon ja namien kanssa vikan esteen takana. Mie laitoin Ilonan putkeen ja A:n viereltä sohin kädellä ja äänellä sitä ”eteen”. Noin 5 toistoa ja vikalla kerralla ilona ei edes vilkaissut mua, vaan sinkosi lujaa namikupille.


 

Mein reenihallia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti