perjantai 1. helmikuuta 2008

kaikki reenas


Ensin Urpo.

Jännitti tulla keittiöön. Kaatuilevien tuolien valtakuntaan. Nameilla päästiin kaikista estoista. Frolic uppoaa jokaiseen koiraan ja tulee halvemmaksi ku nakkipaketti. Eikä mies vahingossa syö koiralle tarkoitettuja nameja.

Urpo istui, meni maate ja tuli perusasentoon. Tarjosi kontaktia hyvin. Otettiin paikallaoloa maaten. Käppäilin Urpon etupuolella huonetta eestaas. Heti perään pysyi istualtaan paikallaan kun tein samaa.
Uutena juttuna seisominen. Urpo tarjosi osaamiaan temppuja ja ihmetteli. Tuntui hjiukan keräävän painetta. Jos koitti kädellä auttaa vatsan alta, kipsahti se kyljelleen. päätin sitten houkutella sitä namilla istuma.asennosta eteenpäin. Hoin "seiso" sanaa samalla kun se seisoi. Ekat kerrat se ei yhtään tajunnut että mitä tehdään. Runsaisen perättäisten toistojen jälkeen ei enää tarjonnut muita juttuja.

Minttu:
Kaukokäskt. Ensin palkkasin jokaisesta siirtymästä. Maahanmenot hitaat, joten otettiin maahanmeno leikkiä. Vähän nopeutui rampa kroonikko mummo vauhdista. Sitten otin koko sarjan kolmesta metristä. Sanoin ekan istumaannousun jälkeen hyvä, muuten olin hiljaa. Palkka oli ruhtinaallinen ja treeni siinä

Ilona katseli portin takaa ja tahtoi nameja.
Otin sen perusasentoon ja palkkasin kontaktista. Maahan ja vierelle harjoitusta. Ilonalal hiukan kiehui päässä. Siirtymät oli nopeita. Oikeita asentomuutoksia se ei osannut edestä. Minä olin liian vetovoimainen. Maahan mennessä se venytti itsensä eteenpäin kuin ryömivä mato. Ja istumisesta jos erehtyi sanomaan hyvä, oli ilona jo ihan iholla kiinni. Olipahan hieman jotain mielenpiristystä mahdollisesti raskaana olevalle leidille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti