perjantai 30. marraskuuta 2012

Meh agi vol 5

Niin.

Päivä:29.11
Paikka: agila
Treenin kesto: 10 minuuttia
Oma vireystila: keskittynyt tsemppari. koitin kuitenkin olla vähenevässä määrin sellanen överitsemppari. Viimeaikoina olen sortunut riehumaan enemmän ja koira koomannut enemmän.
Koiran vireystila: vähän turhan voimakkaasti ajattelumoodiin nyrjähtänyt. teki mielellään, mutta hipsi ja tuntui vähän aijaavan. välillä nosteli rennosti kuppeja ja kerjäs kehuja. välillä tuijotteli ja ravaili matalana. Ite harjoituksissakin oli hieman hitaampi ja pohti kovasti.
Harjoituksen teema: keppikulmat ja rengas
Ratapiirros:


Mikä sujui? teknisesti kaikki. Teki onnistumisia keppikulmissa. vain yhden virheen. meni rengasta kehikossa onnistuneita toistoja molemmilta puolin ohjattuna. teki nättejä takaakiertoja.
Mikä vaatii vielä lisää harjoitusta? renkaalle paljon harkkaa. ehkä yhdistettynä ihan vaan kupille juoksuun ja selkeään suoruuteen. kepit tarvii kokemusta. Takaakierroissa se että Mehmet uskois että pitää mennä sieltä mistä minä näytän. Eikä sieltä mistä mehmet haluaa.
Fiilis: Puoliväsynyt ittellä ja koiralla puoliouto.

------------
Minttu teki mahtavalla asenteella tokoa
seurasi hyvin ja innolla. vähän paikka ja takaosan käyttö on huonoa, mutta son Minttu. se teki parhaansa.
jäävät oli täsmällisiä ja napakoita.
kaukot oli hyviä. yksi virheasento ja sekin oikealla tekniikalla.

Tyyne teki puomia, rengasta ja keppejä. Fiilis nousi loppua kohden ja päätettiin laukattuun puomiin.

Niki teki persjättöjä ja valsseja. lisäksi keppikulmia lyhyellä kujalla. Oli väsynyt ja kaikkensa antanut taas reenin lopussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti