torstai 22. marraskuuta 2012

Mehmet agi vol2


Hän ravaa pää alhaalla korvat luimussa. Näyttää just semmoselta että pidä nakkikioskis. Heti kun tehdään se laukkaa ja kovaa, mutta jokaikisessä välissä ja siirtymässä se ravaa ja luikkii matalana.

Juoksuhousumasennuksesta huolimatta yritettiin takaaleikkausta. Aluksi ei ollut ohjauksessa yhtään kiinni. Ei millään. Sinkosi mistä ja mitensattuu. Rimat oli jonku 25-30cm.
Palkan asettelu pentutyyliin sai sen tekemään lukkojarrutuksen ja kääntymään takaisin hakemaan namin. Hyvin nopsaan siirsin palkan odottamaan kohtaan 2. Sitten se toimikin hyvin.

Tehtiin molempiin suuntiin.
Ei muuta agilityyn viittaavaa. Tosin tehtiin tokossa putkeenlähetyksiä ja stoppeja siitä. Valkkaa mielellään itse sen suun mistä menee sisään. Huomio noin niinkuin agia ajatellen.

MUUT
Tyyne vihas puomia ja ravasi sen kun lopulta puomille suostui menemään. Se myös haisteli hallissa ja vaikutti oudolta. Sekin luikki ja oli jännä. Ei mitenkään rento.
Minttu teki sikahienoa työtä ruuduun kanssa. ja heikompaa työtä ohajtun kanssa. ohjatun kapulaa ei voinut tuua, kun siinä oli se ihana juuri tajuttu ruutu.
Mehmet teki juoksuhousuluoksetulon stoppeja. ja ne oli pääsääntöisesti epämukavan huonoja.
Eikä en parantuneet hinkkaamalla.
hihanseuruupätkät oli hienoja. ruutuun ei aluksi löytänyt vana tarjosi kaikkea osaamaansa. En voinut palkita niistä kun halusin sne ruutuun. Potkaisen itseäni henkisesti nyt. Toisinaan vois siitä tarjoamisesta vähän palkkaillakkin.
Niki teki ryhmässä renkaan läpi ryntäämsitä ja samaa takaaleikkausharkkaa kahdesta suunnasta kuin mehmet. Niki pysyy jo paikallaan lähdössä hallilla. Riikka huomas :D hyvä Niki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti