torstai 2. elokuuta 2012

stoppaaminen on rangaistus

keskiviikon kimppatokot

Minttu 1 kierros
Ruudun paikkaa. Vaihtelevilla tyyleillä. Alkoi toimia kun pistettiin vähän tempoa. Muutoin harhaili ja meni vähän sinneppäin.
Liikkeestä istuminen oli ok, hieman hidas vaan.

Mehmet 1 kierros
Häiriötä perusasennossa kontaktissa ja häiriötä istuen. Kontaktissa vähän hankalampaa, piti huonon ryhdin ja kuonon lähes ylhäällä. Istumassa ollessaan nosti nokan ylös ja laittoi silmät kiinni. Suoriutui siis hyvin.
Tähän kunnon purku ja leikkiä turkislelulla.
Sitten koitin lähettää motivaatioruudulle. Mehmet ei vaan bongannut ruutua kaukaa. tein läheltä yhden niin onnistui sitten pitkältäkin matkalta.

Minttu 2 kierros
Hyppynoutoa hyvin vinoista. Palautukset oli supervinoja ja superhuonoja. Minttu tarvitsi paljon apuja. Lopussa tuli ihan puhtaita onnistumisiakin kun väänsin ratakiskosta ja otin pelkkiä palautuksia ja menin itse sen piip taikaportin läpi näyttäen esimerkkiä.

tunnari noin 30 kapulalla jotka oli hyvin hyvin tiiviisti. Onnistuminen oli hieno!

Ruutu pitkältä matkalta pallolle ei onnistunut. Minttu pysähtyi kesken matkan ja meni ruutuun vasta toisella. Kesken hetsausruudun Minttu näki oravan ja rynni sinne. Peli oli pelattu siltä osin.

Mehmet 2 kierros
Koitin ottaa suoria luoksetuloja TÄNNE sanalla. mehmet jumittui eikä homma lähtenyt juurikaan paranemaan. Sit tehtiin huvikseen ja kokeilun vuoksi kahden ihmisen välillä namittelujuoksentelua.
Olin keskellä ja katsoin et ei siitä voi stoppailla. Otin sitten sen periaattees vasen ja oikea suuntien harkkana.

Treenin lopuksi juteltiin Heidin ja Liisin kanssa ongelmasta. Mehmet kokee stopit rangaistuksina, joten se ei tule ollenkaan. Muistelin että aluksi stopit oli huippukivoja kun niitä harkattiin. siis lyhyeltä matkalta ja putkiin lähetellen. eli nyt voitais kokeilla namilla mehmetin poispäin musta lähettämistä ja siitä stoppien tekemistä. stopin tapahtuessa minä menen mehmetin palkkaamaan ja siitä vapaudutaan yhdessä jonnekkin.

Kotona tein molemmille motivaatioruudun iltaruualla.
Molemmat onnistuivat hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti