torstai 16. elokuuta 2012

Keskiviikon IKKJ

Mentiin taas eri kentälle.
Mehmet kiljui autossa ja vieressä on taloja. Jätin Mintun kanssa paikallaolon väliin.
Onneksi oppivat olemaan niin päästiin reenaamaankin.

Mehmet vietiin Hempukan viereen paikallaoloriviin. (muka iso musta pelottava)
Toisella puolella oli labbis uros (muka iso musta pelottava)

Mehmet meinas karata ja väistää jo kehääntulotarkastuksessa. riviin se ei olis tahtonut tulla. Istumaan se jäi tutisten kuin haavanlehti. Vilkuili ja pälyili ympärilleen. Äkkiä laittoi pään alas ja lähti matalana hipsimään mua kohden. Sanoin Oi-Joi ja menin palauttamaan sen riviin. Ei tullut sinne nätillä kutsulla joten hain sen pannasta riviin ja asettelin istumaan. Loppuajan oli silmät kiinni ja kuono ylhäällä.

Kävin välissä palkkailemassa ja sitten otettiin paikallamakuu. Sama rako ja tiiviit välit. Jäin ihan muutamien metrien päähän. Mehmet pysyi, siristeli silmiään ja piti kuonoaan ylhäällä. Se alkoi sulkea pahaa maailmaa pois. Hetkellisesti näytti jo vähän rennommalta, tai sitten sen niskalihakset kramppasi ja sen piti vähän muuttaa asentoa ettei korvat puudu.

Näiden jälkeen Hempukka jäi auttamaan siedätyksessä. mehmet maahan ja Hempukka teki vieressä kakeja. Mehmet onnistui hyvin. Edelleen silmät kiinni ja kuono ylhäällä.
Seuraavaksi Hempukka teki viereltä lyhyen luoksetulon. Hyvin pysyi Meme taas.

Hitto tuo mielentila on rikki. Mutta paljon ellei massiivisesti reeniä vaan. Ehkä toi ongelma poistuu ennen piirinmestaruuksia.
Hyvää on että kykenee pysymään paikoillaan. kykenee ottamaan palautuksen vastaan lukkiutumatta. 

-
Mintun 1 kierros
Hyppynoudon palautuksia. Kerran meinas lintsata. Huomautuksen jälkeen onnistui. Ei pelaa kapulalla.
liikkeestä istuminen käskytettynä. Ekalla lähti laamaillen mukaan. Otettiin uudestaan. Valmistelin paremmin ja sain mukaani reippaan koiran joka tiesi mitä tehdään.
Istuminen ja paluu ja kaikki onnistui.
Kaksi kertaa ruudun paikkaa. Molemmilla ihan täydellinen. Vikalla takatassut meni yli takanarusta, Minttu vilkaisi narua ja siirtyi kokonaan ruudun sisäpuolelle. Son ehkä jo lopulta tajunnut!!

----------
Mintun 2 kierros
Metallinouto. vaadin kontaktin, se ei katsonut mitä tehdään ja meni ruutuun. Toistetulla käskyllä se paransi paikkaa ruudussa. Appari kävi nostamassa kapulaa. Kolmannella käskyllä toi.
Tokalla haki ja nosti hyvin, mutta palautti ravilla. Hihkaisin loppuun vähän vauhtia.

Tunnari 15 kapulan rivillä. kaunis työskentely kapuloilla, toi oman. Lopussa sählättiin iloissamme ja unohdettiin että meitä liikkuroitiin.

Yksi lähetys pitkältä matkalta ja eri suunnasta ruutuun namikipolle.

------
Mehmetin kierros
ruudun paikkaa.
Löytää paikan aika hyvin, mutta ei ole aivan täsmällinen. Jäi tuijottelemaan kentän tapahtumia ja oli hajamielinen alkuun.

Lyhyttä seuruuta. Lähinnä lähtemisiä. Palkkasin ekaksi aj vikaksi lelulla ja leikitin. Kovasti ilahtui niistä. Välissä teki vähän löysemmin lähdöt. saatoin itse valmistella ne hätäisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti