tiistai 7. elokuuta 2012

IKKJ valmennusryhmän kisanomainen


aloitettiin paikallaoloilla.

Minttu istuminen ok
maahan ok, keskivaiheilla asetti takajalan paremmin ja jäi oikein heilumaan ja hillumaan sen varpaan asettelun kanssa.

Mehmet.
Vierestä lähti koira joka tuli mehmetin niskan päälle provosoimaan. Mehmet rauhoitteli ja näytti alistuvia eleitä. pysyi kuitenkin vielä paikoillaan. Memeä alkoi kuitenkin ahistaa ja se päätti pinkaista salaman nopeasti pakoon. Toki luokse tullut koira ryntäsi perään, muttei ollut yhtä nopska ja ketterä kuin Mehmet. Meme meni autojen taakse piiloon ja harhautti toisen kintereiltään.
Samantien kuin paikalta lähtenyt koira sai palautetta ja draamaprinsessaili. Luuli Mehmet tilaisuutensa tulleen ja oli jo lähdössä kostamaan. Pyysin sen siitä nätisti vierelle ja palattiin riviin. Laitettiin nyt yksi koira meidän väliin ja jäin lähelle. Palkkailin ja paikkailin. Kaksi lyhyempää paikalaloloa siinä sitten eri osaan kenttää ja yksi tai kaksi lyhyttä paikalaloloa siinä eri koirien keskellä. Pikkuhiljaa rentoutui. Pystyin palkkaamana myös siitä kun toinen nousi seisomana ja jäi vieressä paikoilleen. Palauttelevien jälkeen Mehmet autoon kypsymään.

Ihan kaikkien treenattua otin sen puuhastelemaan sivuun kontaktia ja helppoja pikkujuttuja samalla kuin kolme koiraa otti lyhyesti paikallaoloja. Aluksi ei meinannut luottaa muhun vaan pälyili kaikkia jotka juoksivat tai haukkuivta. Lopussa meni jo sulavasti niiden lähelläkin kontaktissa. loppupalkaksi pussillinen kissanruokaa. Oli se sen ansainnut.

Minttu teki voittajaluokan läpi.
Kokonaisfiilikseltä se oli Mintuksi tosi rauhallinen ja tasainen.

Seuruu- Perusasennoissa vinouksia, äänteli vähän sivuaskelissa, täyskäännöksessä väljä. Videolta katsottuna vähän seilaava paikak ja hieman liian levoton fiilis. Pitää kontaktia mutta ei kovinkaan pystyryhtisenä niin näyttää huonommalta.

liikkeestä istu- ok. ehkä hieman hidas. kuten aina.

luoksetulo. Ohjaaja käskyttää ihan törkeän liian myöhään. opettelis käskemään ajoissa. minttu toimi.

ruutu- suoraan stop ja puol metriä yli ruudusta. ruutu -maahan. ja tassut nipin napin ja siinä ja siinä ruutunauhalla. vierelle kutsumisessa lomposteli vähän siellä sun täällä väljästi.

hyppynouto- ei pelannut tassuilla. hieman vino pa.

metallinouto ok

tunnari- siel oli vanhoja nameja. meni mintuksi lötöstellen kapuloille, oli rauhallinen söi namit. otti oman ja palautti ok. vietti kauan aikaa kapuloilla fiilistellen. haistelee suu auki, mutta ei kuolaa muita kapuloita.

kaket- eteni puoltoista metriä sillä ohjaaja sekosi täysin. istu ja seiso käsimerkit päinvastoin kuin liikkurilla, joten sekasin menin kuin käkikello. sellanen näyttötaulu on ihan must.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti