tiistai 31. heinäkuuta 2012

Tiistai agi, Mehmet + Tyyne


Mehmetille ekalla kierroksella tehtiin vihreä 1-3. suhinalla ja kissanruokapurkin lentosuunnalla saatiin hyvin kääntymään kolmannella toistolla.

ekalla kiekalla tehtiin myös oranssi aita ja kaksi putkea. Siinä ei ongelmia.


Tokalla kiekalla mehmet kie -käskyllä kiersi ensin koko pinkin 2 aidan seuraavilla se hyppäsi oikein mutta käntyi hypyn jälkeen oikealle seisomaan siivekkeen vierelle. selvis samalla että miksi se kie ei aivan toimi tokossa. se on oppinut että ohjauksella ei ole väliä vaan hän kiertää aina vasemmalta oikealle ja jää odottamaan kiljaisua. jos kiljaisua ei tule hän seisoo paikoillaan.

ohjasin sen kaarteen sitten ihan tavallisena kaarroksena, pikkuhiljaa se suli ja teki sen. seuraava tollikko olikin S mutkalla oleva putki. Mehmet hidasteli sinne eikä olis tahtonut sinne mennä.

loppuun lila pituus ja aita valmiilla kissanruokapalkalla. Mehmet oli treenin jälkeen ihan kaikkensa antanut. ainakin henkisesti.

Tyyne teki viereisellä kentällä keppejä, keppejä aitaa ja loivaa aata vauhdilla. sekä vinosta lähetettynä rengasta. Kaikki onnistui aika hyvin. kepeille tarvi eniten treeniä. meians ensin jättää vikan välin pujottelematta, lopussa taas ei meinannut tehdä keppejä jos jäin taakse. mikä on ollut sen bravuuri.

"oijoi" sana väärin menneisiin suorituksiin on poistanut siltä epäröintiä, hienosti edistynyt tässä asiassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti