keskiviikko 29. elokuuta 2012

Maanantai ja sateinen Törnävä

Törnävän kentällä

Mehmet teki vesilätäkköisessä ja vesitihkuisessa olosuhteessa ekan piilopaikkiksen äksidentin jälkeen. Pysyi. Puolivälissä muuttui levottomaksi, huikkasin kehut piilosta näyttäytymättä. Mehmet rauhoittui heti. Näin sen piharakennuksen ikkunan kautta. Vierustoverit oli Rommi ja Huti.

Reenattiin Liisin kans parina. Mulla oli huono suunnitelma niin tuli tehtyä paljon.

Olellisimmat hoksaamiset

1. ajattele edes joskus ja tee se suunnitelma.
2. Hypyllä mehmetin istuminen pissii. Voihan sitä reenata erikseen. jättää seisomaan ja käskyttää istumaan. Tällä hetkellä istahtamisen tekniikka on pistää kaula alas nyökäten ja kerätä takajalkat etujalkojen taakse. Näyttää muuten vaikialta.
3. Vasemmalle käännös. Tästä muistaakseni oli jo erillinen blogikirjoituskin. Lopeta koirien potkiminen/tallaaminen vasemmalle kääntyessä. Ihmekkään jos niiden käännös on joko väljä tai ekan käännöksen jälkeen innoton.
4.ruudussa into ja paikkareeni erikseen. AJATTELE. Jos se menee täysillä ja 30cm liian taakse niin palkkaa se aidosti ilosena


Minttu
1 kiekka
Ohjatun suuntia. Merkkiä. Sit yhdistys. Suunnat kivasti. Lähti suuntiin vaikka ei hoksannutkaan ennenkuin lähellä että siellä on kapulat. Merkki oli hieman epätarkka mutta innokas. Yhdistettynä merkillä ei ollut vielä riittävästi voimaa.

Ruutuun lähetys. Meni innolla suoraan ja 30cm liian taakse. Minä sanoin et ihan kiva ja palkkasin laimeesti. Liis roimi sanallisesti ja tajusin olevani ehkä tyhmä.

metallihypyti. elä sano liika myöhään ota käskyä, muuten se kääntyy takas. metskua se ei muka näe/hahmota.

Minttu 2 kiekka

Nenuli onnistuneen täydellinen <3 palautuskuuri auttanut.

Z järkkä maahan seiso istu. seuraaminen alkuun epätarkkaa, parani loppua kohden. istuminen jäi seisomaan. korjasin ja palkkasin sit namilla palatessa.

loppuun kaket. ei noussut seisomaan ennenkuin neljännellä. matka oli tosipitkä. meni hienosti maahan. kehuin ja pyysin seisomaan. teki hyvin ja vapautin. Alussa oli siis taas tahtojen taistelu et onko se kivaa vai ei.

Mehmet
eka kiekka
Metallinouto- ok
Ruutuun lähetys - super ok
Hypyti avo- ei istu esteen taakse. Palaa hyvin vaikka jä vinoon esteen taakse.


toka kiekka
seuruu- tarkenna vasemmalle käännöksiä.
nenuli- ei näin. Tee pohjia kotona lisää ja lisää. ei se opettamatta osaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti