torstai 30. elokuuta 2012

Kolmella kentällä

Päivällä Puupposen kanssa BH kaaviota kertaamassa. palkkailin paljon ja tehtiin hyvällä fiiliksellä. Loppuun narupallopalkka. Puupponen ihastui palloon jota voi repiä. Lisäksi narupallon saa singottua vaikka kuinka kauas. Loistava. Toivottavasti käyttäytymiskoe on yhtä loistava kuin kenraali.

Illalla knuuttilan koululla, kunnes pesäpalloilijat tuli. Siirryttiin siitä nurmon lukion kentälle.

Minttu 1 kierros
Ohjatun suuntia. Aluksi vietiin kaikki niin et Minttu olis voinu kattoa halutessaan. Piti kontaktia kokoajan. Jei. seuraavissa sari kävi viemässä yhden ja mä lähetin sille puolelle jonka oli jo unohtanut.
Pienten ajatuskatkojen jälkeen se toimi ihan hyvin.


Ruudun paikkaa läheltä eri suunnista. Eli periaatteessa sitä että Minttu oli ruudun sivula ja mä kauempana ja sen piti löytää ruudusta oikea paikka. jos se oli yli, niin ei kertakaikkiaan osannut enää keskelle. tuli kohden muttei meinannutkaan pysähtyä itse oikeaan kohtaan. Loppuun onnistunutkin paikan haku. Tässä on paljon vielä pohdittavaa Miimiillenopeita istumisia ja sitten käskytettynä liikkeestä istuminen. Niksuti naksautin kun palasin sen oikealta puolelta. Palkatessa vähä liikahti. no son sallittua.Meh 1 kiekka.

luoksetulon stoppia namilla. huonoja.


ohjatun suunnat heittämällä kapulaa. kerran vasen ja kerran oikea. onnistui ja nää jäi hautumaan, vaikka kovasti juttua pohtikin. Vasen unohtui ihan kokonaan olemassaololtaan, joten se oli vaikiampi hakia. toi kuiteskin.

yhden tunnarin piilotusta heinikkoon. teki hyvin nenähommia ja oli rennon iloinen. Palautti tarkkaavaisen ja ravilla.

siirryttiin pesäpalloilijoiden edestä lukion kentälle

Minttu 2 kierros
merkki- läheltä hyviä toistoja. meinaa jäädä poikittain merkin eteen. ei aina hoksaa et merkki on merkin takana nenäkkäin mua kohden. merkin valmistelusana on piste.

seuruuta lelupalkalla. PIH. levahti hyvä seuruu reisille. kaivettiin namit ja nostettiin niillä TSAI merkkisanan ja korkeella olevan namin kautta motivaatiota.

kaukojen vaihto 20 askeleen takaa. ekalla seiso käskyllä ei noussut. menin ja nostin sen seisomaan. venkoili ja ällöttyi voimallisesti. meinas kadota siitä palkalle heti.

tokalla yrityksellä nousi kauniisti heti. pääsi kisumisupalkalle.

Mehmet 2 kiekka.

Ruudun paikkaa läheltä. Monta onnistumista. Se jää vähän ehkä mielellään eteen.

Seuruu. appari kellotti 10 sekunnin pätkän ja kiljas aika. palkkasin sit 30 sekunnin pätkä. sit 15 sekunnin pätkä. Pystyin hoitamaan tonttini paremmin ja Mehmetin fiilis oli loistava. Tälleen ajassa mitattuna me saadaan toi seuruun kesto nostettua. !!!! JEE

Lopuksi ruutuun namikupille.
neliö valmistelusanalla käänsi kasvot eteenpäin ja katsoi suoraan ei mihinkään. Ruutu käskyllä juoksi 3 metrin päähän oikealle merkille. tokalla yrityksellä meni ruutuun suoraan ja ilman hölmöilyjä ja ilman apuja. semisti hassu

----------
illalla Anna keksi mulle ohjattuun noutoon suuntakäskyt

vasen ja oikeahan ei käy. arkikäskynä on vasen.. ja mulle suunnat on vasen ja vasenoikea. Eli mietin ne jokaikinen kerta ennen toimimista.

vasen on TOI-OTA
oikea on SE-OTA

Nyt sit seotaan Toyotalla. <3 noi mä niin tuun muistamaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti