torstai 31. toukokuuta 2012

Meme tuhosi KAKSI lelua!!

Kaksi tuhottua lelua, kahdet treenit samana päivänä.

Ensin Lapualle Arjan ja Niinan kanssa treenimään.
Minttu teki pari nättiä kaukojen vaihtoa noin 5 metristä seiso-maahan, ja ihan istu.
Sit vinkulelupalkalla hömpsöteltiin seuruuta ja pari ruutua. On huomattavaa edistystä.
paikalla istuminen ja paikallamakuu. molemmissa oli levoton mun makuun, joten näitäkin pitää treenata.
Arja liikkuroi meille 15 tiheästi asetellun kapulan tunnarin. Ekalla nosti ensin väärää/pyöräytti. toi mulle ja kun en heti reagoinut se alkoi KIIKUTTAA SITÄ TAKAISIN RIVIIN. Toi sen kuiteski mulle ja tiputti ja kaikkea. mutta kun oli oikea, sai kehut ja palkan.
Toisen teki oikein ja huolella.
---------------------------------
Siitä sit koirienvaihtoon ja Nurmoon Minnaa treffaamaan.
Mukaan pääsi Puupponen
-paikallamakuuta BH tyyliin kun Varma leikki ja riekku kentällä.
Sit puupponen seuraili <3 on se ihana, mitä pienestä poikituksesta.
Puupposen kanssa heiteltiin palloa ja revittiin patukkaa. se teki yhden luoksetulon ja ne ääliöt BH kokeen ns. jäävät. kaukoja pallopalkalla. pelkkää istumaannousua.

Seuraavaksi Mehmet. Meme nappasi penkiltä teddypatukan ja riipaisi sen rikki. heti kun se meni rikki, loppui kaikki memen kiinnostus sitä kohtaan. Mutta enennkaikkea se rikkoi lelun kun oli niin innoissaan!! Billeet <3
Muutoin mehmet oli iloinen, rento, tarjoavainen ja oma itsensä.
Mehmet on oppinut tarjoamaan "pylly-hinks" liikettä. Erehdyin kerran naksauttamaan kun se veti peppuaan maata vasten ja nyt se tarjoilee sitä kun se saa sillä mut nauramaan.
Sitten Mehmet opetteli että prinsessapallon sisällä on lihapullaa ja olipas se vaan ihana palkka. prinsessapallo tosin pureksittiin rikki.Saldona kaksi niin ihanaa lelua että ne riipaistiin rikki. jee <3
-Yksi nätti alokasluokan hyppykokonaisuus.
- kiertämistä. ei saa ottaa liian pitkällä matkalla. tarvii vielä tukea jotta itsevarmuus nousee.
-hyppy niin että ruokapalkka oli houkuttimena hypyn yli mennessä Minnan sylissä. Karkasi kahdesti korvattomana poies. sitten toimi ja vapautin kupille.

Tyyne 
HAU HAU agilitya. Missä en esteet TAAS on HAU.
Paikallamakuuta Tuiskun vieressä. Tyyne oli himpan ylivireessä. pysyi suunnilleen paikoillaan, ellei heittäytynyt ihan vinoon. eli niin pitkälle lonkka-asentoon kuin koivissa vaan etäisyyttä riittää.
Korjaussarjan ja pienen huokaisun jälkeen uusi jättö ja paluu. Tyyne tärisi kuin jousilla kun se oli niin intona. Kuolakin vaan jojoili.
Sitten seuraamista. Se on oppinut sen imuuttamalla agitreeneissä harjoitusten välissä. Hyvä että oon pitänyt palkkaa oikeassa kohdassa.
Luoksetulo. Unohdin ettei se osaa hakeutua perusasentoon kun se tulee kovaa. eikä kuullut ekaa käskyä kun sanoi samaan aikaan HAU. Intohaukku karsitaan tokossa hetipois. Agissahan se saa huutaa niin paljon kuin sielu sietää. Onnistuneesta luoksetulosta ruokakuppipalkka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti