lauantai 12. toukokuuta 2012

Vika kerta Hottia oli erimoonen

Meitä koulutti Marko ja Reija

Aluksi kaikki jonoon kentän reunalle.
Siitä kehääntulotarkastus ja kaikki riviin kentälle. Paikallaistuminen ja perään paikallamakuu.
Niitä todellakin tarvii treenata combona.

1 istuminen oli hyvä jäin näkyville. Ne muut oli piilossa jonku vajaan minuutin.
1 paikallamakuu, käskytys evl tyyliin. Rivissä 10 koiraa me viimeisenä. Hieno perusasento, taitava Mehmet. Odotusajat jaksaa tarjota kontaktia ja napottaa vieressä rauhassa. Ei mennyt maahan ekalla, eikä tokalla, kolmannella avustetuna alas. Pysyi hyvin, kävin piilossa. Palatessa nousi ekalla ja oli taitava.Uus järjestys, oltiin nyt keskivaiheilla.
Sisääntulotarkastus. Mehmet muutes istuu aina. Opeteltava seisomaan vaikka otan pannasta kiinni.
Kulkee tosi hyvällä fiiliksellä kentän halki irti.

2 istuminen. Kävin piilossa. Jäi hyvin, pysyi hyvin. Kun palasin se paineistui ja meni maahan ja kun käännyin vierelle se korjasi itse istumaan.
2 paikkamakuu käskytys evl. Meni käskyllä maahan, ponkas heti istumaan takas. Autettuna ei meinannut mennä alas olleskaan. Meni lopulta. Jäin näkyville. Palatessa ajattelin varmistaa ja sanoin maahan, varmuudeksi. Katosi välittömästi paikalta ja väisti mua. Otin sitten muutaman lyhyen istu-maahan käskytyksen ja muutaman lähdön ja paluun. Nyt kaikki onnistui. Eli näitä isompia kokonaisuuksia tarvii kans treenailla.Sit ne rakensi temppuradan suoraan helvetistä. Marko näytti sen Flun kanssa. Olipahan aika komian näköstä.


Sit tehtiin einareille rata. Mekin Memen kanssa kokeiltiin sitä.


Ei lähtenyt edes ekalle merkille. Kävin taputtamassa merkin takana ja sit se meni sinne.
siellä maahan, sit menin lähemmäs istuttamaan, pakitin takas renkulaan ja käskytin maahan. Koitin lähettää hakemaan kapulaa. marko joutu lopulta nostamaan sitä ja sit Meme haki. Kehujen jälkeen juoksi kovaa luo. 4 kohdassa maahan piirrettyjen viivojen väliin stoppi. Se oli oikeasti onnistunut ja hieno. Sit Meme plopsautti kapulan ulos suustaan just ku mietin et miten se tapahtuu. Yritin saada sen ohjattua aidalle ja se ei mennyt sinne. Koitin kierrättää ja lähettää sen sinne. meme hyöri vaan lähellä olevan tuolin ympäri. tuoli poistettiin ja sitten Meme meni hypylle asti. Ei kuitenkaan hypännyt vaan pysähtyi ihmettelemään. Oli korkeempi hyppy ku koskaan ennen. Lopulta joku lähetyksistä onnitui ja meme leiskautti yli. Sit taas kutsuin vierelle, kävin taputtamassa merkin taakse ja lähetin sen sinne. Siitä ei ollut mitään toivoa saada lähetettyä ruudulle. Meme ei katsonutkaan sinne, vaikka Reija näytti namipalloa. Lopulta juostiin sinne yhdessä.
Taivas aukes mein suorituksen aikana niin et Mehmet siristeli ja räpytteli silmiään ja minäkään en nähnyt kuin metrin pari eteenpäin.


Oli vähä sellanen fiilis ettei reppanat osaa mitään.. mut jälkikäteen ajatellen me suoriuduttiin ihan kivasti. Kotona Meme lösähti eteiseen ja jäi miettimään asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti