maanantai 14. kesäkuuta 2010

keskiviikko 9.6. hyppytekniikka ja mätsari


 


Keskiviikko 9.6.

Hyppytekniikkaa Ilonalle ja Tyynelle.

Ensin taipumisharjoitus. Ilona on edelleen heikompi toiselta puolelta. Todennäköisesti toispuoleinen takaosan lihaksisto vaikuttaa tähän.

Tyyne aloitti varovaisesti aj vähän vaisusti, sitten se reipastui ja teki aika puhtaasti ja hyvin molemmat puolet.

Pidennetty perussarja. Tein 6 rimalla perussarjan. Välityksellä 6. Ilonalle se oli haastavan hankala. Ensin se rikkoi rytmin, sitten kolautti tokavikan maahan. sitten meni nätisti, mutta aika lujasti etusiaan maahan iskien. Hieman on siis etupainoiseksi kääntynyt taas.

Tyyne meni paremmin, mutta myös sillä oli huomauttamista laskeutumisen kanssa. Harkka oli ilmeisen haastava.

Lopun harjoituksen vaihdoin suunnitelmasta. Molemmat tarvitsivat hieman palautusta laskeutumisen miettimiseen.otin molemmille progressiivin välein 5-8-8. Ilonalle juuri nappi välitys. Se pehmensi nätisti alastuloa ja korjasi hyppyä enemmän takaosalleen.

Tyyne vaikutti vähän väsyneeltä, se ei ole kovin montaa hyppytekniikka harkkaa peräkkäin vielä tehnyt ja onhan se vasta vuoden ja 3kk ikäinen lapsukainen. Väsymykseen nähden meni hyvin progressiivin samalla välityksellä. Reippaammalla vireellä ollessa pitää kokeilla tällä välityksellä uudestaan.

Illalla ajettiin Karun ja Topin kanssa Kauhajoelle match showhun.

Kumpikin sai punaisen nauhan. Topi ei sijoittunut pienissä koirissa. Karu sen sijaan sijoittui punaisissa pennuissa toiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti