maanantai 14. kesäkuuta 2010

näytelmiä jne.


 


Torstaina Karu ja Topi kävivät seinäjoella mätsarissa. Paikalla oli paljon väkeä ja ilma oli helteinen. Karu viihtyi kevythäkissä ja makoili siellä katsellen kehän tapahtumia. Topi oli ensimmäisenä kehässä. Se sai punaisen nauhan. Punaisten ryhmässä ei tullut sijoitusta.

Karu voitti myöskin oman parinsa. Esiintyi oikein mallikelpoisesti. Nyt se jaksoi vielä ryhmässäkin seisoa ja esiintyä. Ei kuitenkaan sijoitusta. Oli oikein hyvää harjoitusta Tuuria ajatellen. Siellä kun on paljon koiria ja on pakko osata olla kevythäkissäkin.

Perjantaina Sammelin eli Lennyn ihminen kävi pentuaan katsomassa.

Sunnuntai aamuna Karu pääsi reissuun Tuurin näyttelyyn. On ne mettämiehet sosiaalisia. Heti portilta lähtien Karu sai huomiota osakseen. Karu oli isossa koiratapahtumassa kuin kotonaan. Sillä oli hurjan hauskaa koko päivän. Lopultakin se on oppinut tekemään asiansa myös hihnassa ja nukkumaan myös kevythäkissä. Pitkästä päivästä ei tullut liian raskasta.

13.6.-10 Tuuri KR. Tuomarina Auli vitikainen.

Karu oli PEK1 KP VSP-pentu

Arvostelu: Hieman ihannekokoa kookkaampi. Keskiharmaa, selkeät värimerkit. Haja-asentoisesti kannetut korvat. Lupaava pää. Oikea purenta. Tasapainoisesti kulmautunut. Oikea-asentoiset raajat. Taipumus pyöristää lanneosaa seistessä ja liikkeessä. Häntä voisi kiertyä paremmin eteen. Liikkuu hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti