sunnuntai 19. syyskuuta 2010

kesätiivistelmä+toko+hypytekniikka kahdesti



Siinä oli kesä ja käytiin kahessa toko kokeessa.


Ekassa oli Urpo ja Ilona. Se oli odotettu koe ja kaik mänt kohtuu persiilleen.


puupposen paperi on näköjään hukkunu.. mut se nollas seuraamisista ainakin toisen.. silti se sai 2 tuloksen ja päästiin sijalle 2. Jäätyi jäätyi taas.


Ilona näytti keskaria ja sai nipin napin 3 tuloksen. Tästä kokeesta saatiin myös paikallamakuu ongelma. Työstetään sitä sit.


Toko SM kisat tuli ja meni. Ilonan kanssa oltiin joukkueessa. Taas nipin napin 3 tulos. Se haukku ja vattuili ja ei pysyny paikallamakuussa. Loppua kohden vähän paransi.


Sit ilppa agiliiteli.


Lapualla eka rata juostiin ekojen esteiden alta.. muutenkaan ei ollu yhtään käsissä. Sikaili.

Toka radalle kiristettiin ruuvia kissanruokapalkalla kiusaamalla. Hieman vajaan sekunnin verran yliaikaa ja sija1.


Seuraavaksi kisat Nastolassa. Mun ohjausvirheen vuoksi vitonen.. ja mun loppuradan ohjaamattomuuden vuoksi hylly.

Toka radalla vesisateessa nolla ja sija 2.


Mikkelissä eka radalta lentokeinu ja siitä vitonen.

Toka radalla nolla ja jaettu 2 sija. Yksi husky juoksi tassulleen samaan aikaan. Nyt ollaan sitten ohjaaja polvi paketissa ja koira nollaa vaille kolmosissa.


------------------------------


 


Puupposen kanssa tokoiltiin Ravikilla. Kiira oli liikkurina ja kiljahteli välillä käskyjä ja sen sellaisia. Puupposella mopo keuli. Se seurasi kontaktissa, mutta meni korvat täristen liian edessä. Lihapullapalkka ei sitä yhtään rauhoittanut. Urpo kiihkoontui niin paljon että haukahti VIISI kertaa perusasennossa. tästä sitä piti ojentaa. Siltikään se ei jäätynyt, pikemminkin vireet pysy liian korkealla koko treenin ajan. No ei haittaa, kun otaa huomioon että kyseessä on puupponen J


Mintun kanssa ruutua. Voihan perkeleen perkele kun se osaa olla niin monella tavalla yritetty.


EHKÄ se toimivin tapa on sanoa ennen ruutua kuiskaten ”neliö”. Silloin korvat skarppaa pystyyn ja Minttu bongaa ruudun. Ite ruutuun läpinäkyvä alusta keskelle. Ajatuksena että Minttu hakeutuisi suoraan keskelle. Päätin että laitan sen suoraan maahan sen läpyskän päälle. En jaksa perustella.. tehään näin. Päätän siis ottaa riskin ja koirani ei ole siirreltävissä ruudussa. Toisaalta..eipä se koskaan tee mitään vaan vähän.. eikä sille ole kovin luontaista tarjoilla mitään pieniä liikahduksia.


Eli ruutuun läpyskä, jonka avustaja vie/joka on jo valmiina. Lähetys läheltä kunnes Minttu todella tajuaa että läpyskä löytyy keskeltä ja sillä on pointti.


 ------------------------------------


Maanantai ja hyppytekniikkaa.


Tyyne teki nousevan esteen, hyppy nostettiin 45 cm. Muuten ei mitään ongelmia, mutta alastulossa tömähtää aika raskaan kuuloisesti.

Perussarjassa Tyynellä jäi vauhti päälle, eikä se oiken malttanut keskittyä. Leiskautti kaksi viimeistä rimaa yhdellä sulavalla pantteriloikalla yli. Laitoin tokavikaan näköärsykkeen. Tyyne paransi tekemistän ja viimeisellä meni jo tasaisemmin ja rauhallisemmin joka väliin osuen.


Ilonalla nousevan esteen kanssa läpimurto. Se hyppäsi melkoisen vaivattoman näköisesti 60cm korkean riman. Toki alastulo oli tömähtävämpi, mutta itse hyppyyn lähdettiin kaukaa ja hypyn kaari oli kaunis.


Perussarjaan kokosi itseään hyvin. Tömisi kovasti väleissä.


 ----------------------------------------------


Perjantai ja hyppytekniikka


Ensin perussarja molemmille maksien välityksellä. Ilona tömisi aluksi paljon, mutta alkoi pehmentää ja joustaa viimeisissä suorituksissa.


Tyyne meni tasaisen hienosti.


Progressiivissa molemmille kunnolla lyhennetty väli. Tyyne ei selvinnyt vielä maksien mitasta. 5-7-7 molemmille.


 


Ilppa kepitteli väärältä puolen kolmesti hyvin. Tarvii viel palkkaa eteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti