maanantai 14. kesäkuuta 2010

4.6.


 


perjantai 4.6.

Illalla laitoin kaikki porot autoon ja suuntasin kentälle.

Tyyne treenasi bang gamea. Ei toko puolelta meinaa unohtaa loppuasennon kun se kolauttaminen on niin kivaa.

Irtorenkaalla otettiin harkkaa. Lopuksi laskettiin rengas takaisin mini-medi korkeuteen. Sit alkoi taas sujua.

Tyyne teki myös vähän siivekkeiden kiertämistä. Pikkuisen oli veto pois. Tiedä sitten oliko fyysistä vai henkistä laatua tää rasitus. Onhan se viimeaikoina tehnyt paljon treeniä ja opetellut ihan uusia juttuja.

Ilona teki keppejä molemmilta puolilta. Laitettiin Maiju seisomaan keppien loppuun, niin alkoi väärä puolikin kulkea paremmin, eli pellittää :)

Ilonalle myös vähän kiertoja. Ilpalla karkas mopo tassusta ja se rallitti puominkin ympäri, vaikka piti vaan siiveke kiertää. No hyvin irtoo.

Mintulle tokoa. Ruutua ihan läheltä.. sitä oikea kohdan etsimistä. Sitten kaukaa kolme ryntäämistä ruutuun.Maiju heitti palkan sivusta ja päädystä. Hurrrjan hauskaa oli pläskillä.

Sitten naksuteltiin merkkiä. On jo hieman paremmin kuusalla siitä mitä toivotaan.

Urpo otti paikallamakuun T:n kanssa. Me Maijun kanssa höpötetiin jonkin aikaa, eli koirat oli paikkamakuussa ajan X. Siitä sitten Urpo suoraan seuraamiseen. Aluksi Urpo meni oikealla seuraamispaikalla koottua laukkaa tms.. tepsutteluun nätisti kun ei vaan pystynyt. Muutaman seuraamispätkän jälkeen Urpo oli niin liekeissä että sen korvat tärisivät. Yhden oikein hyvän kääntymisen jälkeen Urpolta pääsi hemmetin äänekäs HAU! sitten jatkettiin lisää. Liikkeestä seisominen oli hieno. Sen jälkeen perus seuraaminen ONNISTUI!! taas! Mahtavaa. Luoksetulossa Puupponen kaasutti luo niin lujaa, että ohjaaja ehti heittää ilmaan vain yhden ajatuksen "älä törmää, ei sisuskaluihin!" ja Puupponen jarutti juuri ennen loppua ja pysähtyi nätisti oikealle paikalle eteen.

Ilonassa näytti olevan virtaa ja ääntä, joten otin sen vielä toko kierrokselle.

Liikaa virtaa, eli edisti perusasennosta lähtien. Seuruutin sitä runsaasti. Laitoin jopa eklon makuisen frolicin suuhuni, ja sitten alkoi sujua paremmin.

Laitoin kupin maahan ja Maijun vartioimaan sitä. Sitten tehtiin Ilonan kanssa tietystä kohtaa alkavaa temppurataa. Sisälsi siis seuraamista, kaukokäskyjä, liikkeestä maahan ja monta kulmaa. Jokaisesta inahduksesta palattiin alkuun ja koko sama kaavio aloitettiin alusta. Lopulta Ilona oli hiljaa ja ihan skarppina.

Sitten luoksetulon pysäytys. Ensin valui, sitten juoksutin läpi, sitten seis. sitten seis joka onnistui. sitten juoksutin läpi. Osittain namin heittely leikkinä, osittain liikkeen omaisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti