perjantai 4. kesäkuuta 2010

keskiviikko 2.6.


 


lappalaisvoimin tokoilemassa Lapuan jalkapallokentällä.

Mukana Minna Tuiskun ja Ruutin kanssa. Maiju T ja Pöysti. Riikka ja Karra ja mie kaikkien neljän kanssa.

Tyyne teki 2x2 treeniä kahdella portilla. Ensin avoimenpana sitte jo 7-1 asennossa. Meni hienosti ja innokkaasti, toisin kuin kotipihass, missä pentujen tuoksu pelottaa Tyyneä. Mikä lie alkukantainen vaisto pistää puntin tutisemaan. Jalkkiskentällä meni hienosti. Toko puoli on vahvempi, toiselta puolen hakee hankalammin. Otin oikean toiminnon merkkaamiseen mukaan naksun. Tyyne muuttui heti itsevarmemmaksi. Kepit sen verran lähellä jotta pientä pujottelua jo tapahtuu.

Naksuttelin myös lootaa. Otin yhden avustetun vierelle tulon ja pyysin sen maahan. Siinä Tyynne reeni.

Ilona äänteli.

Ilona myös koitti varastaa kapulalle. Karjaisin sen takaisin ja Maiju kävi hakemassa rikki mennen kapulan palaset takaisin. Heitin Ilonalle uuden ja se pysyi. Palkaksi se sai hakea kapulan. Mölisi hakiessa ja ölisi tuodessa. Lisäksi luovutus oli huono. Tätä ei kokonaisena liikkeenä, kaikki osa-alueet kaipaa hiomista.

Ilppa seurasi ja edisti.

Ilppa teki loistava mahtavan luoksetulon pysäytyksen ja juoksenteli sit vielä lentelevien namien perässä.

Ilppa teki estehypyn, missä se karkasi esteelle ja takaisin tullessa kolautti esteeseen.

Ilona teki siis vähän kaikkea, ja kokoajan kupli vähän liikaa.

Urpolle paikallamakuu. Minä kävelin sen ympäri ja Minna. Oli aika paljolti hiljaa. Teki yhden puolittaisen lonkka-asentoon siirtymisen ja pyöritteli vähän päätään. Jos palkkaan sen maahan, se nousee 2 sekunnin kuluttua ilman käskyä ylös.

Noustiin rauhallisessa mielentilassa paikkamakuusta ylös ja alettiin suorittaa seuraamista.

Urpo teki pitkää päkää ja käännöksiä. Minä seurasin jalkiskentän viivoja.Urpo oli Upea! keskittynyt ja rento ja innokas! Tein liikkeestä seisomisen. takaisin vierelle tullessani se likautti etusiaan mua kohden. sen jälkeen se ei jäätynyt vaan seurasi upeasti! Siis avan mielettömästi. Uhmasin kohtaloa ja otin vielä liikkestä maahanmenon. Tämänkin jälkeen seuraaminen pysyi. Se työskenteli mahtavasti ja ilman minkäänlaista jäätymistä.

MU MIElENTILANA OLI tyynen rauhallinen ja suorastaan flegmaattinen olotila. En innostanut, riehuen palkannut, tai kiihkonnut. Olin eleetön ja tylsä. En hermostunut enkä ollut kireä. Tyyni ja rauhallinen. Urpo on sikamagea. ja tää treeni pitää muistaa ikuisesti.

Minttu teki hajutunnistusta ja tötteröiden kanssa meni ihan kierroksille ja överiksi. Tunnisi silti oman, vaikka haistelemista ei juurikaan tapahtunut.

Maiju heitteli hajuttomat kapulat nurtsille. Mie seuruutin Mintun yli. Otin luoksetulon niiden yli ja istutin sen kapuloiden luo. Sitten vein sen kauemmas ja menin pidempään nurmeen piilottamaan omaa kapulaa. 2 eri kohtaan ja 2 toistoa. Palkkaan liian riehakkaasti oikean löytymisestä vaikka koira on jo iha sfääreissä itsekkin. Ota Minnasta mallia ja ole rauhallinen, silittele koiraa ja kiitä nätisti. Riekkupalkka tulee hetken kuluttua jos homma oli super.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti