perjantai 5. maaliskuuta 2010

Touhukas torstai


Ensin Tyynen agiliito, sitten Mintulle ja Urpolle tokoa.Tyynelle tein paljon onnistuneita ja lyhyitä harjoituksia. Itsenäisesti aidoilla ja muurilla. Anne auttoi pussilla ja renkaalla. Renkaalal tuli pelkästään onnistumisia. Renkaalle tulo kulmaakin sai jo vaikeuttaa. Tyyne on selkeästi oppinut renkaan idean. Enää se ei ollutkaan vaikea ja hankala. Pussia nostettiin ekalla kerralla. Tokalla kerralla menin toiselle puolelle.. näköjään piirroksen numerot on eri järjestyksessä. numeron 1 puolelta ei olis meinannu irrota pussille. meni kuitenkin kun tulin sen mukana. Oikein iloinen ja onnistunut treeni.


Tokoa Mintulla. Päätin jättää ruudusta sivut pois. Minttu sai sisi ihmeteltäväkseen 2 tötsää ja niiden keskelel taakse laitetun hiirimaton namialustaksi. JOitakin lähetyksiä namipalkalla. Muutama lelulla. Lelun kanssa meni 2 metriä eteenpäin ja pyörähti takaisinpäin odottamaan namia. Tehtiin myös tötsien välistä juoksemista ja samantien lelun kanssa maahanmenoja. Hauskaa sil ainakin oli. Mun pitänee vähän miettiä tuota liikettä pidemmälle.


Sit otin ohjatun noudon kapulan sen oikealle ja vasemmalel puolen. hieman jo mintun taakse. toi kummaltakin puolelta hyvin ja innokkaasti. Loppuasentoja en vaatinut.. ja sen huomasi.


Hieman seuraamista. LÄhinnä käännöstä vasemmalle. Ekasta onnistuneesta palkka. Sit kaksi kertaa askeleet vasemmalle palkalla ohjaten. yhden kerran palkaten vasta suorituksen jälkeen. Keran oikealle namilla vedättäen. toisen kerran vasta suorituksesta palkaten. Kumpikin toimi uskomattoman hyvin.


Liikuskelua ympäriinsä ja välillä käsky "istu". Minttu tuntui jotenkin väsyneeltä/nuivalta. Otin nameja paremman palkan. Se piristyi vain vähän.Otin silti muutaman toiston. Loppuun palkkasin ruhtinaallisesti vinkupallolla. Laitoin Mintun boksiin keräämään voimia.


Urpon suorituksen jälkeen tein sille kaksi "etsintätehtävää" eli piilotin yhden tunnari kapulan hallin reunalle. Ekalla Minttu ei heti tajunnut, hetken päästä kuitenkin löysi kapulan. Tokalla se etsi enemmän silmillään. Kolmannen tein ulkona lumikinoksessa. Löysi sen heti ja palautuksessa räkäisi kapulan puoleenväliin matkaa.


Urpolle seuraamista. Suoraa edestakaista seuraamista. Aluksi meni vähän huonosti mutta innolla. Palkkasin vasta hyvästä. Sitten Urpo alkoi hieman vajota ja kuuppajumi jarruttipäätä. Komensin sen tiukasti vierelle useita kertoja. En palkannut enkä kehunut. Urpo päätti mennä takaisin vanhaan toimintaan, se jäi seisomaan paikalleen. Kävelin lenkin itsekseni ja palasin takaisin ihan sen vierestä. Sattumalta se alkoi seurata mua. Sanoin "Hyvä" ja Urpo paransi. Pienen suoran jälkeen se ajautui oikealle paikalle. Palkkasin sen välittömästi selkäni takaa lelulla. Tämän jälkeen otin vielä neljä peräkkäistä 2 metrin seuruuta. Kaikissa into hyvä. Palkkasin namilla. Ihan viimeisen palkkasin lelulla ihan yli äyräiden.


Toiseksi Urpon kanssa otettiin liikuskelua hallissa. Sanoin satunnaisesti STOO tai mahan. Urpo totteli maahanmenokäskyä uskomattoman nopeasti. Stoo:lla se välillä otti valuvan askeleen.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti