lauantai 13. maaliskuuta 2010

Helena Tiainen veti reenit


Ilona pääsi ekalle radalle ja Tynkky-Pup nuorille/pennuille suunnatulle harkalle.

Ilppa ehti tehä ton koko radan. Tynkyn kanssa otettiin vaan alkupätkä ja reenattiinkin se sit sujuvaksi.Ilonan harkassa mun palaute ol: Hyvät ohjauslinjat, LUOTA et se koira osaa, älä jää ihailemaan sen koiran menoa, keppireeniä rohkeesti "väärältä" puoleltakin. Jaa kepit kahteen kuuden pätkään. palkkaa välissä ja uudestaan toiselle kuuden kepin pätkälle. esteillä 3-4-5 ohjaaja voi mennä suorassa linjassa 4 kohdalla vastakädellä pieni veto riittää. Tätä voi opettaa koiralle heittämällä vastakädestä namin/lelun ittensä taakse. Alussakin tulee liikkua, tee kropalla selkeäksi käännös oikealle esteelle 3.

Ilonan palaute: en oikke kuullu ilonan haukkumisen yli et pitikö sitä haukkumista karsia vai ei. ilmesesti seei haitannu ilonan kohalla. Ilppa sai maininnan "kivan olonen menijä" tms. eli Ilonan vauhtia ja tekemisen intoa kehuttiin. Oli se kyl tosi motivoituneesti mukana.Tyyne oli vallan elämäniloinen. Aluksi se karkaili kupille,eikä ollu yhtään kuulolla. Sit se alkoi totella ja sit se vaan totteli. Ihan aluksi mun asemoituminen aj ehtiminen oli hemmetin huonoa. Mä olen hidas ohjaaja ja Tyynen on ällönopsa. Ilonalle mä viel pärjään oveluudella, Tyynen kans se ei riitä. Kun oikke puristin ittestäni kaikkeni ni pysyin nipin napin vauhtitassuttelijan perässä. Nimenomaan perässä. Mein pätkä onnistui loppuun oikein hyvin.

Tyyne sai ohjaajan nauramaan. Tynkky myös varasti häneltä hanskan ja osallistui kovasti tolpankierron demonstrointiin hallin lattialla. Tyyne oli vallan Iloinen ja puuhakas. Käskettiin olla tappamatta sen vauhtia ja intoa. ai ai söör.. ei ku madam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti