tiistai 9. maaliskuuta 2010

Maanataiharkka plus progressiivi


Ennen ratareeniä menin Ilonan kanssa hyppytekniikkareenin "progressiivi". 5-7-7 välityksellä. Ilona on kuitenkin huikeasti edistynyt. Mentiin harkka vaan kaksi kertaa, kun se onnistui niin hyvin. Kohta saadaan lisätä välimatkaa hieman lähemmäksi maxi koirien väliä.

Mielestäni videolla Ilona laskeutuu hypyistä jo paljon joustavammin. Viimeisellä sarjalla se taitaa tehdä laukanvaihdon okserin päällä. 100% varma en ole, voihan mun silmät harittaa.


Ilonalle otettiin aikalailla pätkissä. Kontaktille ensin nostin sen kahdesti ja palkakilin alastulot. Sitten vasta mentiin radalle.

Kepit meni ensin hyvin. Sitten otin mukaan sivuttaisen irtoamisen. Sitenetten palaknnut Ilonaa keppien jälkeen vaan jatkoin rataa. Virhe. Monta kertaa toistettu virhe.

Ilona alkoi tehdä taas kaikki virheet kepeillä. Se meni sisään toisesta välistä. Se puikkas hitaasti, puolelta toiselle loikkien ja haukkuen, kurkki mua ja meni mun tahtiin. Ihan loppuun otettiin avustajan kanssa kepeille onnistuneita suorituksia. Ihan viimeiseksi päähän jäi nopea, hiljainen ja matalana tehty suoritus.

Radalla tein sylikäännöksen kohtaan SK, silloin Ilonan reitti oli jo valmiiksi kohden oikeaa putken päätyä.

 Kotona otettiin käyttöön Topi perhosen trimmipöytä. Kotikontaktireeniä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti