sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Ilona ja Minttu tokotreeni su aamu


Ilona ensin.
Keskityttiin vierelle tuloon ilman apuja. Taija naksutteli, kun Ilona hakeutui oikeaan kohtaan.
Otettiin luoksetuloa noin 5 metrin päästä. Taija edelleen naksutteli, jos Ilona otti perusasennon oikein.
Ilona istuu aavistuksenliian edessä, jotta sillä olisi katseyhteys minuun. Vasemmasta ryntäimestäni en viitsi hankkiutua eroon tokon vuoksi, joten olkoon.
Ilona otti myös kaukokäskyjen alkeita. Matka 50cm. Ihan hienosti nousee. Ongelmaksi saattaa nousta tyttösen kiihkeys.

Minttu otti ruudun. Ruudun keskellä palkka alustalla. Loistava oli.
Heti perään merkki, niin että nami oli merkin takana. Hiano ja reipas.
Siitä merkille-söi namin ja seisahtui STO käskyllä. Käsimerkillä ja RUUTU käskyllä juosta pinkaisi ruutuun namialustalle. STO käskyllä pysyi seisallaan. Kun menin lähemmäs pyysin sen maahan. Nätisti putos ja oli.

Liikkeestä seisomiset oli hiukan tahmeita. Otin takapalkan. Minttu ravasi hissun kissun luo ja tahtoi jäädä jumittamaan. Otin kaksi luoksetulos alokasluokan tyyliin. Kolmannella se laukkasi ja sen sitten seisautin ja annoin mennä takapalkalle. Koira oli innosta soikeana.

Hyppy. Hyppäsi ja eteni, söi namin ja meni ISTU käskyllä maahan. Mentiin esteeltä pois ja otettiin istu käskyn vahvistamista.. Liikuttiin ISTU peppu maahan -naks ja nami. Sama monta kertaa. Naksu oli muilla ihmisillä. Mie keskityin liikkumaan ja antamaan namia. Annoin palkan inan verta liika aikaisin, hyvä että Mii ehti pepulla hipaistamaata, kun se sai jo palkan.
Mintun kanssa takaisin esteelle.
Ensin sotkettiin aj se karkasi ja minä sotkeennuin sanoihin. Kutsuin sen takaisin luo ja kehuin.
uusi yritys. HOP, koira yli esteen, kääntyi katsomaan. ISTU Minttu istui. Hyvä! Hienoa! Mahtavaa! Kävin palkkaamassa esteen yli. Kutsuin sen vielä vierelle. Paluuhyppy onnistui mycket bra.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti