keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Ilona ja Minttu Ravikilla tokoilemassa. ja ilonan kapula reenejä.


Eilen mentiin Ravikille kisaavien reeneihin. Mukana oli kiitettävän paljon porukkaa.
Riikka ja Fifi, Kiira ja Milja, Piiti ja Pinko, nainen ja valkkari, tyttö ja Skippy, Mie ja porot, ja olikohan siinä jo kaikki?

Otin Ilonan autosta. Se haukkui ja pogoili. Mun hermot kiristyi täysin ja käskystä vein Ilonan autoon.

Mintun vuorolla otin yhden noudon. Heitin sen ihan mihin sattui. Minttu kuitenkin suoritti esimerkillisen noudon. Palkkioksi pari kertaa kapulan viskomista ja vetoleikkiä kapulalla.

Kaukot. eka istuminen nätti, tokalla pomppas. Menin palauttamaan sen alkuun ja otettiin uudestaan. Vapautus takapalkalle.

Liikkeestä seisomisia. Kohtuullisen nättejä. Ekalla pysähty ja samantien meinas karata takapalkalle. Kuitenkin vain kääntyi ja jäi sitten odottamaan, jotta joko? Otin vielä pari kertaa. Hyvin pysähtyy.

Vasta piiitkän ajan kuluttua otin Ilonan. Hihnan kanssa ja seurattiin. Ei se kovin kasevaa ole.
Luoksetulossa Ilona istuu vierelle vasta kun mä käännän hiukan vartaloa ja kurkkaan. Kaikkee sitä oppii.
Liikkeestä maahan ja perään seisominen. Maahan meni. Heti perään seisominen ja se onnistui.

Reenit oli valaisevat. Minttu ei kestä vielä pitkää matkaa kaukoissa. Mie annan vartaloapuja liikaa, enkä osaa kääntyä seuraamisissa. Ilonalla kontakti pysyy vaan namilla.

------------------------------------------------

Ilona on aloitellut kapulan pitoa suussa. Aina kun se on nätisti ja kärsivällisesti tulee naksu ja nami otetaan pöydältä kaikessa rauhassa.

Ilona osaa istua vierellä hetken kapula suussa. Rennosti muualla istuessa se nököttää kapula suussa pitkäänkin. Kestää jo silitellä päätä. välillä voin jopa pidellä kapulasta samaan aikaan kuin Ilona.
Sitä kapulan pitämistä, niin että mie pidän aj Ilona pitää, tarvii harjoitella lisää. Ettei luovutus ole kiinni minun salamannopeista reflekseistä. Ilona kun useimmiten koittaa tiputtaa kapulan käteeni, kun käsi lähestyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti