keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Porot heiluu plus treeniä laidasta laitaankatastrofitoko ja feenikslintuna tuhkasta
Tiistaina tokoilin yksikseni VAU:n hallilla.

Mehmet opetteli kiertämään. palkkana namppapallo.

Mehmet teki myös perusasentoja eri kulmista ja putken kautta läheteltynä. Hidastaa luoksetullessa, jos ei ole 100% varma mitä pitää tehdä.

Mehmet teki ihan megamahtavan täyslukkoheittäytymis maahanmenon putken kautta saadusta vauhdista! Megapalkka ja himmeetä riehumista. Tarjosin mehmetille uutta turkislelua ja se leikkikin sillä hyvän tovin. Pysyi mun lähellä ja rallatteli lelun kanssa omaakivaa pitäen. Kiskottiin sitä hetki yhdessä ja NAPS meillä olikin kaksi turkislelua.
sitten siihen katastrooffiin..Minttu

Seuraaminen. aluksi innokasta, epätäsmällistä, luokattoman huonoa ja keulivaa. Huomauttelin aiheesta ja aloin treenata seiniäpäin menoja. Hihnan kanssa niistä selvittiinkin aika kivasti. minttu lopetti niiden öögailuista pahimmat ja tuli luottavaisemmin mukaan. kun tähän olis tajunnu lopettaa.

sit tein hihnassa seuraamista..ettei kato pääse lompostelemaan kaukana. Minttu haistatti kilinkellit ja sainkin rahjustaa tonninpainoinen koira hihanperässä. päästin sen lopulta irti ja sitten se kyhjötti paikallaan mulkoilleen. odotin siltä aloitetta ja sain odottaa turhaan. laitoin vasempaan käteen namin ja liikuin niin että mintun oli pakko väistää. Lopulta pitkällisten molemminpuoleisten hampaidenkiristelyiden ja nuupottamisien jälkeen sain puristettua Mintusta taas pientä aloitteellisuutta ja sain taas reagointia vierelletulokäskyihin ja sain hitusen reippaampaa asenentta tulla perusasentoon. oli pakko ottaa pallopalkka avuksi. Kaiken jäätymisen ja lohnottelun ajan sille kelpasi nami ja pallo ja lelut ja leikki.. mutta heti kun vaatiminen tuli kuvaan se yritti väistää passiivisuuteen. En antanut periksi vaan sain puristettua siitä vähän paremman fiiliksen loppua kohden. Joku ihme fiilis sille kuitenkin jäi. päätti pelätä kädessäni olevaa muovipussia. siinä vaiheessa kilahdin ja esittelin muovipussin Mintulle ihan huolella. 7,5 vuoteen se ei niitä ole pelännyt, niin ei nytkään saamari. häiriöharkka tyyliin toin pussia lähelle ja istuttava oli. hyti hyti draaman keskellä nami syötiin iloisen vastaanottavaisena. Lopetti se sen draamailun ja sieti hyvin sillä saamarin pussilla kokovartalopyyhinnänkin.

Illalla teki taas perusasentotreeniä mielellään ja makkaraa iloisesti poimien.

Tää on vaan näitä päiviä... yö nukuttiin samassa sängyssä vierivieressä..kuten aina. no hard feelings.
Keskiviikkona tokovuorolla yksin.nyt vuorossa se feeniksMinttu. Seuraamisia muutamaa askelta, perusasentoja, 5 metrin pätkää. pikkasen pidempää suoraa. täyskäännöksiä ja loppuun pidempi mutta ei mikään himopitkä seuruupätkä. kaikki överihyvällä kontaktilla, paikalla ja fiiliksellä.

Luoksetulo läpi. tasaisen rauhallista laukkaa. sitten pysäytysten kanssa. käytin suulliset käskyt ja toimivat hienosti molemmat. vika pätkän kesken pallopalkka.

sitten ruutuunlähetyksiä eri etäisyyksiltä targetille. lopuksi 2 lähetystä tyhjään ruutuun. toinen kaukaa. Viimeinen oli niin mielettömän mahtava merkiltä lähetys ruutuun että pääsi ihka-aito ilonkiljahdus. Se tajuaa! se osaa! se on ällötaitava.

Yksi lähes avustamaton liikkeestä istuminen. siinä ne treenit tais ollakkin.
Mehmet

ruutua targetilla. ensin kiersi ruudun ohi vasemmalta ja kiersi targetille seisomaan. seuraavilla toistoilla teki oikein.

sitten kiertämistä. vasemmalta kiertää hyvin, oikealta yrittää hypätä siivekkeen yli ja rynniä kuitenkin vasemmalle. lisää treeniä siis.

teki hyvän merkin. teki nopeita ja varmoja perusasentoja yhdestä käskystä.. aluksi meni vaan tarjoamisgeneraattori päälle. hieman huolestuttavaa oli nähdä sen loikkivan takaperin jäniksenloikkia aikamoista vauhtia.. vaikka siitä ei ole palkittukaan koskaan.

Pystyin tekemään muutaman metrin seuraamisia ja mehmet vaan tahtoi pitää perusasennon. hyvä hyvä.

perusasennosta pyysin maahanmenoa. se odotti, yhdisteli piuhoja ja toisella sanallisella käskyllä humpsahti nopsaan maahan. megapalkka! puff- pinkki turkis sai taas kyytiä.

seisomista ja seisomaan pysähtymistä se ei oikein vielä osaa. ne treenilistalle. mehmet kun tekee jotain oikein vaikeaa, se ignooraa palkat ja syöksyy mun syliin paijattavaksi ja hellittäväksi. sellainen päännollaushetki.


 


ai niin tyyne teki molempina päivinä aksaa. tiistaina ratatreeni. kiva jee oli ihquu. ja keskiviikkonapelkkiä keppejä suorapalkalla. alkoi taas löytyä vauhtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti