torstai 27. tammikuuta 2011

27.1. hyppytekniikka


IlonaEnsin lyhennetty progressiivi, eli treenailtiin alastuloa. Ilona oli tosi nihkeä ja pompsahteli oudon jäykäski. Nosteli jalkojaan ja näytti oudolta takaakin katsottuna. Viimeiseen toistoon lyhensin okserin ja aidan välin 8 jalasta 7 jalkaan.


Korkeuden arvioinnissa korkeudet oli 45-50-55-50-45. Alussa Ilona lähti ihan liian voimakkaasti ponnistamaan vasemmalla jalalla ja seilasi oikealle päin. Lopussa suoristi itseään paremmin.


Pidennetyllä perussarjalla (kahdeksan aitaa) Ilona selviytyi hyvin.


---------


TyyneLyhennetty progressiivi. Tyyne tulee kauniisti alas, mutta ponnistaa seuraavalle hiukan kaukaa. Sen pitäisi oppia venyttämään itseään okserin päällä hieman pidemmälle. Väli oli kuitenkin 7 jalkaa, eli 2 jalkaa vielä lyhyempi kuin perus maksien etäisyys.


Korkeuden arviointi. 40-45-50-45-40. Aluksi hieman etupainoinen, korjasi loppua kohden kauniisti.


Pidennetty perussarja. Aluksi meni hyvällä rytmillä ja vauhdilla, sitten vauhti kasvoi ja tuli loikka. Korjausriman vuoksi hyppäsikin edellisen välin yli. Lopussa hoksasi jarruttaa korjausrimalle ja suoriutui koko pätkästä hyvin.


 


ja yötoko kotosallaMinttu:kaukojen seiso-istu.. istumiseen uusi käsky. TAA

Näköjään Minttu steppaa vähän melkein joka vaihdossa. Minimaalisen vähän, mutta kuitenkin.

Seisomasta istumaan on nyt sit TAA ja seisomasta maahan on HISSI. Tehään näillä.

targetin ilmaisu pidemmäksi. Laitoin targetin seinään. Alkoi aika olla jo selkeää sekuntia. Eikä hampailla mälvätty melkein ollenkaan.

merkki. Nyt se on tajunnut että merkin takaa etitään just oikeaa kohtaa. Onnistumisia J

häiriö istuminen nameilla. Kaksi ekaa meinas karata, sitten muisti. Meinas sekoittaa liikkeestä istumis leikkiin missä palkkaan sen lentävillä nameilla.

kapulan poimiminen merkin kiertäen. Nihkeetä. Kiertää merkin, mutta ”unohtaa kapulan”. Tätä pitää päästä hauskasti ja kivasti tekemään vauhdin ja pidemmän matkan kanssa halliin tai ulos.


Ilona:

ilmaisun pidentäminen. Kesken treenin hukkasin naksun. Kolme toistoa käyttäen mun suun naksautusta. Kyllä sekin kelpas ipalle. Jaksoi noin 2 sekunnin kuonon suuntaamisen lappuun, joka oli seinällä.Tyyne:

paikallamakuu. 12 sekunnin kohdalla lonkka-asento. Komensin ja Tyyne nousi epävarmana ylös. Uuudelleen paikkamakuuseen, palkkasin heti maahanmenosta ja annoin ”paikka” käskyn. 30 sekuntia ja kehuin, nousi kehulla ja palkkasin. Vielä 5 sekunnin mittainen, missä poistuin viereltä, palasin vierelle ja palkkasin maahan. Loppuun perusasento.


Urpo:häiriö istuminen. Ekalla meinas napata namin, sitten muisti. Hienosti antoi heitellä nameja vierestä sen jälkeen. Katse ei värähtänytkään kontaktista.

perusasentoja ja pientä seuraamista. Hienoa ja innokasta työtä. Aletaan työstämään täyskäännös vasemmalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti