keskiviikko 26. tammikuuta 2011

26.1. aamutokoilu



Minttu: targetin ilmaisun pidentäminen. Sekunnin sadasosan tökkäisy. hauks, hauks, yritys repäistä target. Kiellon jälkeen jää mulkoilemaan eikä vilkaisekkaan targettia kohden. Hetken päästä tekee taas nopeita tökkäisyjä. Joka palkkauksesta se tekee aina vaan nopeampia ja rajumpia tökkäisyjä. Otan targetin käteeni. Lopussa saan kaksi viipyilevän sekunnin mittaista ilmaisua <3


Ilona: targetin ilmaisun pidentäminen. Ipa malttoi. Ipa teki 2 sekunnin mittaisen ilmaisun. Taas yritti ilmaista poskellaan, mutta toimi se jo kuonollakin. Taitava Ipa.


Tyyne: paikallamakuu. 30 sekuntia ruokakuppia tuijottaen. 29 sekunnin kohdalla vaihtoi lonkalle. En vaatinut nyt muuta kuin pysymisen. Lonkka-asentoon vaihtamiseen pitää kyllä puuttua. Palasin vierelle antamaan namin, varasti palkalle sen jälkeen. Prinsessalla on oman tassun oikeuksia.


Urpo: paikalla peruasennossa käännöksiä, askel ja vasempaan. Puupponen on vaan niin julmetun taitava. Mahtavasti toteutti kaiken.


 

Ilona ja Minttu muutama vuosi sitten onistuneen tokokokeen jälkeen. Tuohon fiilikseen tähdätään.


 


iltasella:



Minttu:

Merkki. Edistyi. näytin kädellä hieman apuja. Minttu selkeästi jo alkoi tarjota vähän eri paikkoja merkin takana, jos nami ei tullut heti. Läpimurto!

perusasentoja Minttu oli liekeissä ja takaosan käyttö sujui hienosti. Perrutin vinoon, otin askelta ja käännöstä vasemmalle. Taitava!

kaukokäskyjen tekniikkaa seiso-istu. Istu käskyllä kokoaa takajalkoja alleen ja pompsahtaa vähän eteen. Pitäisi varmaan vaihtaa käsky johonkin selkeästi taakseppäin suuntautuvaan?? Mietintään.

targetin ilmaisu pidemmäksi. Oltiin jo paljon pidemmässä kuin sekunnin sadasosassa ja nokkaisuissa. Minttu jaksoi pitää nokkaansa paikallaan jo suunnilleen sekunnin. Tuon tättähäärän kanssa se ON voitto.


Ilona:

kahdella kupilla luoksetulon pysäytys lyhyellä matkalla. Ilona tajusi idean ihan loistavasti. Alkoi vaan ennakoida ihan pirusti. Kuumui tosi paljon.

Targetin ilmasu pidemmäksi. Ilona voimallisesti nojaa lappuun 2 sekunnin ajan ja kuolaa kokoajan.

perusasentoa namilla. Liian korkea vire. Meinas äännellä vaikka en käskyttänyt ollenkaan. Intoili vaan namin perään, meinas poikittaa.


Urpo:

paikalla makuu. Urpoa vähän ahdisti, kun puhuin samalla puhelimessa. Se vaihtoi lonkalle. Kävin palauttamassa sen kunnolliseen asentoon. Palatessa palkkasin maahan,meinasi nousta sen jälkeen ylös. Palkkasin monesti alas. Käskytys vierelle toteutui nopsaan. palkkasin siitäkin.

seisominen häiriöllä. Ai hitsi oli vaikea, ja vähän jännä ja kuitenkin niin huisi. Puupponen hoksasi ihan hyvin että namin saa vain pysymällä paikallaan ja katsekontaktilla minuun. Silti se ei aivan malttanut, kun heekku lensi niiin läheltä. Tehtiin suht monta toistoa hyvässä hengessä. Jos Puupi liikkui pois asennosta, kävin poimimassa namin pois.


Tyyne:

paikalla makuu. Ensin alkoi lonkkailla ja häröillä noin 15 sekunnin kohdilla. Otin uudestaan ja nyt pysyi 20 sekuntia. Palasin ja palkkasin maahan. Vierelle, komennolla nousi varovasti. Olen enemmän vain imuttanut sille paikkaa, se ei osaa vielä perusasennon käskyä.

perusasentoja, kääntymistä. Perusasennot se muisti taas nopsaan. Kääntymiset oli sille ihan uutta. Ei hahmota takaosaansa vasemmalle käännöksessä. Tarvii vielä paljon apuja.

istuessa namihäiriö. Röyhkeä possu. Innostui tosi paljon. Ei meinannut malttaa istua, valahteli maahan. Kun pysyi paikallaan ja otti katsekontaktin vapautin namille, tää possu juoksi pöydälle missä oli namikeko odottamassa ja tyhjensi pöydän. Muutaman kerran yritti samaa. Loppuun myös ihan harjoituksen mukainen onnistunut treeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti