torstai 21. toukokuuta 2009

Jälki Urpolle


Tein Urpolle lepopäivien jälkeen yhden jäljen.


Metsä lehtipuuta ja vanhoja mäntyjä. Pohja sateen jälkeen kostea ja sammaleinen. Pohjalla jonkin verran oksia ja varvikkoa. Kieloja :)


jälki: noin 50metriä pitkä, alku kumpareen jälkeen paikkaan missä ei tuullut. Jäljen keskikohdassa tuli leveä polku, jonka yli jatkoin. Sen jälkeen tuuli pyöritti hajuja. Jäljelle ei nameja ja loppuun hajustettu keppi tampattuun maakohtaan.Vanhennettu noin 30min.


 


Laitoin Urpolle valjaat ja lähdin kohti alkua. Urpo nappasi jäljen lennosta ja sanoin sille jälki. Ihan hyvin jäljesti polulle ja melkein sen yli asti. Kun olisi pitänyt sukeltaa takaisin metsään, tuli Urpolle vähän uskonpuute. Kannustin sitä sanomalla "jälki" ja annoin sen ratkaista ongelman itse. Hiukan Urpo pyöri, mutta jatkoi sitten matkaa. Tuuli pyöritti ja painoi hajua sivusuuntaan, joten Urpolla oli hiukan hakemista jäljen kanssa. Yhden ison puun ohi haju painui väärälle puolen puuta. Sen jälkeen Urpo tarvitsi taas tukea ja lisäkannustusta. Lähellä loppua se sai taas napakammin kiinni jäljestä ja lopussa olikin hurjat bileet kepin luona. Urpo hehkui tyytyväisenä ja malttoi antaa kepin vasta frolic kasaan vaihdettuna.


Mun virhe: Annoin liian pitkästi narua tässä vaiheessa. Urpoa pitää vielä hiukan rajoittaa ja auttaa keskittymään asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti