perjantai 12. elokuuta 2011

Löytyllä tokoilemassa


Minttu teki ensin.

 


Paikallamakuuta häirittynä. Ekalla meinas lähteä hörhöilemään. Palautuksen jälkeen kesti loistavasti. Katsoi tiiviisti eteen ja blokkas häiriöt pois.

Mintun edessä ja lähellä heilu lelut. Kaksi ihmistä huuteli vapautuksia ja käskyjä ja touhusi. Minttu <3


Tästä sitten liikkeestä istumisia. Ekalla autoin hieman vartalolla.

Toka oli parempi.. tosin seuraaminen lerpahti huonommaksi.

Hanna-Sisko sanoi "käsky.... käsky" ja kun Minttu ei ekaan reagoinut, sain käskyttää sen toiselal istumaan. Kiira palkkaili pallolla heittämällä.Mintulle ruutuun lähetys.


Ensin pallo Kiiralla ruudun takana. Minttu KIERSI ruudun ja löysi vielä maasta pallon jolla palkkaantui. *ruma sana*

Sitten ruutuun lähetys lelulle. Nappasin lelun pois ja lällätin.

Sitten ruutuun lähetys. lähdin juoksemaan, mutta Minttu sai lelun.

Sitten ruutuun lähetys..Minttu varasti virittelysanalla. Joten käskytin sen maahan ja takaisin. 

Vika meni tyhjään semikivasti. Hieman liikaa ruudun oikeassa reunassa.. mutta tällä kertaa meillä OLI narut. Tiedä sitten hämääkö ne tuota otusta.


LIIKAA säätöä ruudun kanssa. Mintulle on saatava päähän että siellä on kohta johon haluan sen menevän. Eli taidetaan niksunnaksutella kaakelilaatalla targettia. Kaakelilaatta on sopiva. Sillä ei voi surffata, sitä ei voi ottaa suuhun ja heittää. Porokoiran kestävä kohde.


 


Ilonalle häiriköintiä istuen. Vaikeutettiin treeniä. Lähellä esiteltiin tikkua (joka olisi voinut olla ruokaa) heiluteltiin lelua ja käskyteltiin. Ipakin alkaa hoksata mistä on kyse. Se vaan ei tykkää siitä yhtään.

Ilona kasaa tuossa harkassa aika paljon löpinää tötteröön.. joten purettiin huutamista ja etittiin keskittymistä lihapullalla härnään-kävelen pois-jos tulet eteen niin kävelen yli-hiljenit ja tulit perusasentoon-palkka   -harjoituksella. Pari toistoa. Lopetti räyhäämisen nopeammin jo.


Kaukot. Kävin ekasta istumisesta palkkaamassa erikseen. Sen jälkeen otin vielä i-mi-m-i :)


Nouto perus Ilonaa. Kapulalle mennään hyvin, otetaan vähän varovasti ja takaisin juostaan pää keikkuen niskat kenallaan. Heitin lihapullan taakseni palkaksi.. vissiin olis voinu heittää jo aiemmin ni olis tullu vauhtia.


Ilona koitti räkäistä kapulan pois heti kun siihen koski, joten tönäisin kapulan suuhun ja lämin Ipan naamaa ja päätä ja kapulaa. Joka kerta jos tippu ni ipan piti nostaa kapula takaisin suuhun. Palkka vasta nätistä ja kärsivällisestä käytöksestä.


 


Mehmet


Kiira opetti sille kosketuskepin niks naksuttelemalla äärettömän nopeasti. Ihme otus. Tollanen ihme kukkistelijaguru. Minen saanu naksuttimeen koskeakkaan, kun Kiira oli kentällä. Namitkin meni välillä sinne. Kiiralle pitäs naksutella mehmetin nimi muistiin. Muutoin olivat taitava pari.


Mehmet myös peruutti ja teki kropanhallinta kääntyilyjä. ja ihan aluksi targettia. Rekanrenkaan pala oli unohtunut mielestä, mutta palautui kivasti.


Kiitos reeniseurasta Hanna-Sisko ja Kiira. Ens kerralla lupaan tulla vaan kahdella koiralla :D Jätän ton huutavan eläimen pois ja otan vaan noi oikeat tokokoirat :D


Armotonta sättäämistä ja säätämistä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti