torstai 4. elokuuta 2011

Heinolassa tokoilemassa med Kiirushka


Kärsivä(llinen) Kiira oli ihku ja valokuvaili ja avusti 3 poroeläimen tokoilujen kanssa.


Minttu

Ruutuun lähetys.


1. hups ohi

2. hups ohi

3. palkalla himmaillen

4. targetilliseen ruutuun, meni hitaasti ja kyrpiintyneen näköisenä. pysähty osoittamaan mieltään ja paskansi matkalla. Kun huomas että ei auta, meni ruutuun.

5. LÄhetin ruutuun, juoksin sinne ensin itse ja nappasin targetin pois. Nännätin ja lällätin sydämeni pohjasta. Minttua KIUKUTTI ja se melki puri mua käteen.
6. lähetin ruutuun ja palkkasin pallolla. Ei ongelmaa motivaation kanssa.
Sitten Minttu nouti kapulaa kauniisti poimien. Haluan sen kiertävän kapulan taakse ja tuovan sen mulle. Kentällä oli just sopiva apuväline. Rattorin rengas. Tahon sellasen etupihalle. Mitoin jo et kuinka saisin sen tilahontaan.


Minttu kiertää renkaan oikealta ja poimi kauniisti kapulan. 3 toistoa, joiden aikana kapulaa siirrettiin aina enemmän vasemmalle. Minttu siis kiersi aina enemmän, ennenkuin löysi kapulan.Lopuksi Kiira vielä häiriköi mein paikalla istumista. Kylläpä oli vierelle, vapaa ja mahan käskyt hankalia. Kyl se sit taas muisti ja alkoi blokata Kiiran pois. Erityisen vaikeita oli kivet tms mitä kiira heitti ihan Mintun nenän edestä. Saalis ku saalis.


Ilonalle aloitettiin ekaa kertaa kuuntelutreeniä. Se näytti siltä että "ei jumalausti, lasse pöysti pissi mun muroihin." Ipalle huudeltiin vaan kauempaa käskyjä ja liikuttiin lähellä. Meinas nitkahdella maahan useasti. Kyllä oli nurruinen ilme. Pikkuhiljaa alkoi hoksata pointin.


Tän jälkeen seuruupätkä. Oltiin yhteisestä sopimuksesta molemmat hiljaa. Ipalle sopii keskittymisreeni alle.


Mehmet pääsi häröilemään.


Ensin poimi ja kantoi leuhkana metallista vesikuppia.Sitten touhuttiin kapulan kanssa. pito, nosto ja en-nouda vaan juoksen kapulan yli horisonttiin.
Sitten Mehmetille laitettiin target ekaa kertaa ruutuun. Kuvassa näkyy siis ruudun etu ja vastakkainen taka pömpeli. Se ei ole 20cm päässä etureunasta vaan oikealla paikalla.Merkkiä tehtiin ekkua kertaa pihalla. Kartion se varasti ja tahtoi pureskella sitä. Vesipulloa se tökki. Kiersi kuitenkin aina vastakkaisella puolella kun liikuin. Taito pöhkerö.


Sit meme peruutti pari askelta. Palkan koppaaminen on taitolaji. Lihapulla poskipoimussa.. ou-jee.Jostain syystä Kiira sano Mintusta että se on outo tyyppi ja Mehmetistä että se ei ole porokoira. :D <3


Tyyne vaan leikki Sinna staffin kanssa. On helppoa olla agilityporo toko reeneissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti