sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

tokoa-agia


Tokot Tuijan kanssa perjantaina VAU:n kentällä.Minttu teki hallintaa leluilla. Kahdesti kuunteli, monesti pisti korvat lukkoon. tehtävä ensin lyhyemmällä matkalla. Pelkkä juokseminen lelua kohden palkkaa sitä.

Liikkeestä istu. Odottaa multa pienen päänkääntöavun. Jää muutoin seisomaan. Pitää kiinnittää huomiota myös istu sanan lausumiseen.

Kiertäminen. Asia jota se ei oikein vielä osaa. Opetellaan siis huomattavan lyhyeltä matkalta ensin.Mehmet tarjosi targettia. Innokas mutta hieman epätäsmällinne. Pitää huomioida että ne on pelkät tassut jotka sinne targetille menee, ei saa palkkailla nenäkosketuksista.

Peruuttaminen. Peruuttaa tietyllä etäisyydellä musta reippaasti. Ei peruuta vielä itsenäisesti pelkällä käskyllä.

Leikkiminen. Turkisreuhka oli ihana, nappasi leluun jo rohkeammin kiinni.
Melkein koppi!


Ilona teki yksin piilopaikkamakuun. Tosi hyvä. Ja yhdessä Cassun kanssa lyhyempi paikkamakuu minä näkyvillä. Jostain se on kehittänyt hurjan kärsimättömyyden ja skarpin fiiliksen tähän. Eli hieman ollaan veitsenterällä. Kaipailisin sitä levollisen hyvin tottelevaa koiraa. Iloanlle pitäs tehdä käskytyshäiriötä ja sitä kunnon häiriöharkkaa jossain asennossa. Siinä selkeitä puutteita.
Tyynen kärräsin hallille ja tehtiin taas kujakeppejä Semikivasti meni.


Lauantai:


Tyynelle kujakeppejä. Tajusi idean ja meni päämäärätietoisesti, lujaa edeten ja uiden. Kepit suunnilleen 13cm auki vielä. Se karkasi suorittamaan keppejä.. joten on se mieluisaa.


Tauon jälkeen rengasta ja se oli hankala. Lopussa taas muisti senkin ja teki kaiken oikien. Vaikka liikuin vierellä. Tyyne siis tarvii runsaasti kertausta ihan esteiden suorittamisessa.


Lähes maassa olevaa pentupuomia rallattiin muutamaan otteeseen. Alkoi se vauhti löytyä.


 


Ilona teki väärältä puolen keppejä. Otin sivuetäisyyttä noin 2m lähetin kepeiltä putkeen ja palkka oli ulkoistettu putken jälkeen. Ipa oli ällötaitava. Kykenin vedättämään ja jättäytymään taaksekkin. Mahtava.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti