torstai 14. heinäkuuta 2011

P-Haun epiksissä


Nyt hemmotellaan bloggaajaa kunnolla. Tuijalla on uus lelu eli NIKON järkkäri. Nysse sit kuvaa kaikkea kokoajan <3

Eilisistä epiksistä saatiin videot ku Kimin piti testailla videokameran jalustaa ja kuvia ku Tuijalla on kamera.


Tyyne meni mölliradan. Pussi oli vihreä, joten se ei siitä läpiasti mennyt. Kiva ratahenkilö tuli auttamaan ja nosti pussin kangasta jotta tyntsä pääsi siitä läpi. Virallisesti siis hyl oli tuloksemme.

Suoran putken suulla arvoin hetken että ehdinkö, menin sit kuitenkin enkä tietenkään ehtinyt. Siinä sitten kompuroitiin toisiimme ja kikateltiin. Onneksi video alkaa vasta about tästä. Loppurata menikin kivasti. Tyyne irtoili omaan normaaliin tyyliinsä ja otti kontaktit automaattisesti.


 

Onko se puomi vai ihana BÄNG? ai puomi.. hui. Tyyne on hieman hassu. kuvat Tuija Laurila


Tyntsän kontakti. Tähän oon tyytyväinen. Sillä ei ole kontaktisanaa, vaan se hakeutuu tuohon asentoon automaattisesti. Homma on opetettu laatikko tekniikalla.


 


1 luokan radalla oli pussi, kepit ja pöytä. Eli kolme epävarmuustekijää. Vaihdoin tyynen tilalle Ilonan juoksemaan radan harkkana läpi.


Ipa oli SIKA ja nousi seisomaan alussa. Palautin sen ja sit mentiin. Kivasti oli kuulolla ja teki hyvin. Nyt kokeilin "väärältä" puolelta keppejä ekan kerran kisanomaisessa tilanteessa. Siinä lopussa epäröin alle sekunnin ettät tuleekohan se niitä.. eikä se tullut. Ääliö minä. Loppurata kivasti silleen.


 
Ipan leijonan loikka. Ihana kun jokaikinen hyppy ei enää ole lyhyt ja töksähtävä <3
Mehmet turisteili ja söpöili. Otettiin vähän tokohommia. Peruuttelua ja perusasentoja. Ihana Mehmet.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti