lauantai 5. helmikuuta 2011

Vuokon ohjauksessaVuokko ohjas meitä tokossa.

Tehokkaan vartin aikana saatiin hyviä vinkkejä.

Ensin häiriöharkka. Vuokko liikkui, heitteli hanskoja, käski maahan ja kutsui luo. Mun piti vaatia ja palkkailla kontaktista. Minttu meinas lipsua heitetylle hanskalle. Maahan se valahti pari kertaa. Hyvä vinkki oli et kun tulee liian kova häiriö, ni uusin just ennen sen perusasento käskyn. Silloin Minttu on vielä skarpeimmillaan mun suuntaan. Toki se vaatii et häiriön tekijä varoittaa etukäteen et mitä on tulossa. Minttu keskittyi kovasti.

takaosan käyttöön saatiin kädestä pitäen ohjeita. Etutassut lootan päälle. Sit jollain keinolla piti saada Minttu liikauttamaan takaosaansa. siis iiiiihan vähän. siitä heti palkka. Myöhemmin tulee perusasennossa sen lootan kiertämistä. Siinä koira kuitenkin seisoma asennossa. Sillä monet takaosankäyttö ongelmat kumpuaa siitä kun koiralla on kiire iskeä perse penkkiin. Ne ei tajua jalkojensa paikasta mittään, mutta takapuoli on kiire saada alas. Seisova asento helpottaa tätä hahmottamista.

seuraamista näytin pienen pätkän. Sen piti olla kamalaa. No Minttuhan repäisi ja teki kaikinpuolin täydellisen pätkän. Oikeapaikkainen ja hyvässä kontaktissa.

Ollaan siis onnistuttu jossakin.  

Vire oli hieman kiihkoisa. Minttu nimittäin vuoti. Se piippas väliajat ja ihan vähän muulloinkin. Pitää puuttua jos tuosta tulee tapa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti