lauantai 5. helmikuuta 2011

perjantai 4.2. onnistunut hyppytekniikkaPerjantai aamulla hyppytekniikkaa Ilonalla ja Tyynellä.


Tyyne teki ensin lyhyellä set pointilla korkeuden arviointia. Tai hyppykulman arviointia. Aika sama asia. Päätin tehdä kokeiluluontoisena että minne asti Tyyne pystyy. 55cm meni puhtaasti. 60cm ei hypännyt vaan kiersi. Koki sen liian vaikeaksi. Tämän jälkeen helpotukset 10cm tiputuksin. Hyvä tietää että missä itseluottamuksen raja menee.


Toiseksi Tynkster teki kokonaisen progressiivin. Välein 5,5 + 7,5 + 7,5. Ei huomautettavaa. Ainoastaan ottaa ja lähtee itte kun huvittaa. Ei kuule mun vapautuskäskyä kun ILONA huutaa boksissa. Yrittää olla kuuliainen, mutta ei vaan malta.


Kolmas oli jännä. Etäisyyden arviointiin laitoin maksi renkaan etäisyyteen 8,5 jalkaa. Siitä muutama toisto. Ensin kiersi kun oli niiiiiiiiin jännä. Sitten tuli pari hyvää toistoa. Oli ilmeisesti kovinkin vaativa ajatuspolitiikalle. Tyyne nimittäin heitti taas ihan velton lötköksi. Siitä huomaa että aivotyö ei oo tyynne parhain ala.


Ilona teki 3 toistoa sianselkä set pointtia.


Sit Ilona teki sairaaaan sujuvan progressiivin. Se jousti etuosallaan ja meni tasaisen rytmillisesti ja ihanna soljuvasti. Ei tömissyt juuri ollenkaan. Se oli täyrellinen. Ihana kun reeni tuottaa tulosta.


Kolmanneksi haastetta ja etäisyyden arviointi maksi renkaalla. etäisyydet kasi puol, ysi puol, kymppi puol , ysi puol, kymppi puol.


Eka lintsas ja hyppäs vinosta. Sit keskittyi. ysi puolessa 1 toistolla lisäaskel. matkaa lyhennettäessä se meni 9,5 etäisyyden in-outtina. Hieno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti