perjantai 21. joulukuuta 2007

Riemu tokoilua


Otettiin aamusella tokoa. Nyt kun nähtiin eteenpäinkin. Nameja oli yhden nakin verran. Juuri mukavan vähän, että treeni ei mene pitkäksi.

Minttu:
Paikallamakuu 2 minuuttia, täydellinen suoritus. Skarppina katseli siihen metsään, josta koira ryntäsi eilen illalla.

Otin suoran seuraamispätkän. Minttu oli melkoisen innoissaan. Edisti ja intoutui hitaaseen laukkahyppelyyn.
Yritin hiukan rauhoittaa sitä ja tarkentaa eleillä oikeaa paikkaa.

Otettiin muutama luoksetulo. Minttu suoritti oikein hyvin.

Liikkeestä maahanmeno onnistui oikein hyvin heti ensimmäisellä. Otin väliin taas suoraa pätkää. Niillä se tahtoi edistää ja poukkoilla riemusta. Myös ääni tahtoi olla herkässä. Suurimmaksi osaksi ääni jäi kurnutukseksi kurkkuun.

Yritin hakea Mintulle oikeaa kohtaa seuraamiseen. Tein muutaman askeleen välein käännöksiä ja siirryin suoraan ympyrällä seuraamiseen. Kun Minttu oli ulkoringillä, se pysyi paremmin oikealla paikalla. Sisäringillä se edisti ja työskenteli hieman heikosti takaosallaan. Muutama askel suoraan ja liikkeestä seisominen. Oikein onnistunut sekin.

Loppuun otin liikkeestä maahan.. pari askelta, paluu..seuraa..liikkeestä seis..pari askelta paluu..seuraa, liikkestä maahan.. pari askelta.. paluu.. vierelle ja vapaa..

Oikein onnistunut treeni. Koira heilutti kokoajan häntäänsä. Koiran koko olemus hymyili ja se oli revetä liitoksistaan kun oli niin kivaa.  Viimeisen vapautuksen jälkeen se juoksi pienen tuuletuslenkin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti