tiistai 19. marraskuuta 2013

Niks naks ja kaikkia kiinnostaa

Lisää kotiniksuttelua

NITA
TI Nitalle rehellisesti houkuteltiin etutassut laatikon päälle ja lähdettiin sitä sitten vahvistamaan. Namin viskaus pois ja pikkuhiljaa se tajus jo ihan itte kiivetä etusillaan laatikolle. Häntä huiskui!! Tästä taas voimakkaasti avustaen koitettin saada takapäätä liikkumaan oikealle. Kyllä se 5cm liikahduksia tekikin. Iso askel Nitalle, naksuttelijoille silmien kiinni puristuminen.

KE Nitalle tassut jo laatikon päälle ihan itte ja voimalla. Vartaloavulla menee sivusuuntaan kuin pieni jänis. Perusasentoon tulo oli kamalaa, koska luukun takana Essi ja Saimi olis halunneet osallistua myös. Nita dislaikkas.


KAAPO
TI Kaapo oli ajatellut paljon ja nyt se kosketuskeppi oli sille selvä juttu. Aina kun se muisti keskittää tarmonsa siihen keppiin, katsekontaktin sijaan. Vähemmän hytkymistä ja kiekerrystä.
Kaapolle niksteltiin myös pientä häiriötä makuuseen ja voi pojat se olikin ketterästi ylhäällä tai liikkunut luikerrellen kuin käärmes...
Loppuun toinen satsi kosketuskeppiä ja se jopa rohkeesti loikkas vähän että sai nenän koskemaan korkeella olevaan keppiin.

KE Kaapo yritti keskittyä pysymään paikallaan makuulla. Se hytkyi ja venkoili.
Ihan ehdottomasti ensin selväksi se että ollaan paikoillaan ja lisätään siihen kestoa/kestävyyttä.. ennenkuin vaikeutetaan sen enempiä.


AINA
TI Ainalle paikallamakuun vahvistusta. menin melkein toiseen huoneeseen ja oi kun se oli vaikea. Olisi mielellään tipsuttanut äkkiä perään. Onnistui kuitenkin.
Perusasentoharkkaa. Oikein toheissaan yrittä saada kontaktin nojaamalla jalkaani vasten ja katsomalla vasemman kautta silmiini. Harvinaisen pöljän näköistä.

KE Ainalle pelkkää perusasentoa. Aloin myymään vierelle käskyä tarjottuun toimintaan.
Välillä unohtaa istua mutta etuosa on hyvällä paikalla. Kiinnitä huomiota


MEHMET
TI Mehmet teki kosketuskeppiä ja seiso maahan vaihtoa kosketuskeppiin tukeutuen. Seisomaannousu oli jo reippaampi ja hyvän näköinen. Maahanmenossa tuli eteenpäin ja oli jotenkin hämillään. sitä työstetään siis vasta myöhemmin.
Siirsin kosketuskepin kämmeneeni ja häivytin sen siitä. Saatiin mietteliäs käsikosketus aikaan. Tätä jatketaan taas myöhemmin.

KE kosketuskeppiä. Musta kosketuskeppi oli ihana ja selkeä. Sitä varten kurotettiin ja jäätiin kahdella jalalla seisomaankin. Kosketuskepillä ohjaten saadaan ainakin seisomasta istumaan oikealla tekniikalla. Samoin seisomasta maahan.


RAUHA
KE Laittoi etutassut korokkeen päälle ja avusteiden kanssa siirsi jo 2-5cm takatassujaan sivulle. Yritti kokoajan tarjota alustan päällä etutassuilla kyykkäämistä makuuasentoon. Hauskan näkösitä pyllistelyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti