keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Painekattilasta päivääOltiin Ilonan kanssa VAU:n epävirallisissa kisaamassa. Keskityin kunnolla ja otin ihan kisa asenteen ja kaikki. Ilonalla keitti ihan yli ja överiksi. Se meinasi varastaa lähdössä, itseasiassa riitti että katsoin sitä niin se lähti. 3 aidan ohi juoksi, ei kääntynyt ollenkaan.


Hyppäsi renkaan sivusta VAIKKA olin ihan vieressä näyttämässä että mistä pitää mennä. Eteni tosi varmistellen ja niskat kenossa mun suuntaan. varmistus-varmistus-varmistus ihanko oikeesti tonne mennään? otko varma? niin sanoitko mitä? ja sit se juoksi aidan ohi.      _kyllä_    sit taas varmistelua et tännekkö tännekkö? kaikki aaltoviivat on tota varmistelua.


Kepeillä olin taas ihan vieressä näyttämässä että mistä välistä mennään. Ilona meni toisesta sisään.


Koitin sohia sen hyppäämään esteen 14, Ilona koitti sinkaista esteiden välistä.


Puomin alastulon keskellä se hyppäsi kylmin ilmein loikan vasemmalle ja alkoi kyttäämään namia. Viimeinen aita ja sen ylitys olivat ihan työn ja tuskan takana.


Eikä tässä vielä kaikki, Ilona haukkua louskutti koko radan ajan kuin puolijauhoinen. Ei sellaista normaalia hau hau mennään jee agilitya. vaan raivoan hulluna, anna mulle nami, kerro minne pitää mennä en silti katto hau hau HAU HAU!!


Ei saanut palkkaa tuolta radalta.


Onnekseen oltiin viimesenä suorittamassa. palkintojenjaon (säälilakujen) jaon jälkeen otin vielä radan. 3 esteelle kääntyi, mutta ei meinannut kääntyä neloselle. Kepeillä otti taas toisesta sisään. 14 esteen jälkeen pyörähti, sillä suuntahan oli pois seuraavasta esteestä. Puomilla perseili edelleen ja loikki pois puolivälistä. Nostin takaisin ja puomin loppuun istutin.  Palkat sai vasta tältä radalta.


Liikaa höyryä painekattilassa ja koko homma lätsähti.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti