tiistai 3. helmikuuta 2009

Juken kanssa Jokimaalla


Heinolassa ongelmana on rälläävät mopot. Jokimaalla saa väistellä varttuneemman kansan menopelejä. Isommalla alueella on niin ihana rällätä autolla. Yksikin pörräsi pitkään lähellä, mulkoili meitä ja lopulta tuli ipisemään että koska me häivytään. Herra tärkeällä olisi ollut heti jotain tärkeää tekemistä parkkipaikalla. Ilmoitin häipymisajankohtamme ja kysyin että oliko hällä jotain tärkeää. On! oli vastaus. Minäpä kärsivällisenä tyttönä kysyin että mitäpä herralla on tekemistä autoineen, vaimoineen ja lapsineen isolla parkipaikalla uuden auton kanssa. "Ajoharjoittelu". Rakastettavan ihana kommenttini "Aha". Tais lopulta jupin häätää pois. Olis ollu asiallinen ja noussu autosta, ollu kohtelias jne. Mut kun mua ärsyttää tällaset jotka ajaa autolla keskelle ruutuun lähetystä ja häiriköi autolla putputellen ilman mitään fiksua syytä.


Mintun kanssa otettiin paikallamakuu. Vieressä Gizmo. Oikein hyvä ja kiva,mutta saakelin akanretale ennakoi istumaan ennen käskyä.
Metallinouto onnistui oikein loistavasti. Pientä yli-innokkuuden tuomaa hössötystä siinä oli.
Ruutuu lähetykset meni hiukan kaartaen. Löysi kuitenkin oikean paikan. Juke vei namin niin ettei Minttu nähny ja mie lähetin kaakaa ja kolmesta eri suunnasta.


Otin ensimmäistä kertaa maasta kutsumisen vierelle seuraamaan. Kovin pitkältä matkalta ei vielä onnistu. Olisko 10 metriä sopiva harkka. Oikealle puolelle löytäminen oli kans hakusessaan.


Askelsiirtymissä seuraakäskyllä Minttu singahtaa heti jonnekkin. Vierelle käskyllä se imeytyy paremmin iholle. *HOKS* *MUISTA*


 


Urpon kanssa reviteltiin.


Seuraamista, luoksetuloa pallopalkalla. Lähetystä kaukana olevalle pallolle. Urpo oli oikein tohkeissaan. En mää enää muista mitä kaikkee sen kans otettiin. Suju kuitenkin ja hauskaa ja vauhdikasta oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti