sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Treenimässä Heinolassa


Mukana Minttu ja Urpo
Koirat kupli yli. Intoa riitti niin et hyvä kun nahoissaan pysyttiin.
Ensin Urpolle paikallamakuu ryhmässä. Ennen käskyä se vinku, hinku, kiipes iholle, vahtas silmiin, kiemurteli ja odotti toimintaa.
Käskystä meni maahan,ja kiepsahti selälleen piehtaroimaan ja siitä sitten pyörähti istumaan. Otettiin usi perusasento ja käsky. Nyt onnistui. Takaisin palatessa palkkasin maahan. Sen jälkeen yritti nousta ihan ite ja ilman lupaa. Otettiin pari vierelle-maahan toistoa ja palkattiin vaan maasta. Urpo laitettiin hetkeksi autoon hautumaan.

Oli muuten ihan järjettömän iso väli viereisiin koiriin.. kuvasta huomaa

Toi istua tönöttävä teki sitä ihan käskystä.


Kohtapuoliin otin Urpon autosta ja alettiin säätämään.
Ei se enää muistanu mitä stoo on. se pötkähti maate tai köpötteli perään. toki silmät palaen ja intoa tihkuen. Otettiin muutama seisominen avun kanssa. Sitten käytiin hypyllä. Ei meinannu onnistua mikään. Lopulta otin pikkasen seuraamista, palkkasin lelulla. Hurjien vetoleikkien ja lelun juoksutuksien vuoksi Urpo hiukan laantui ja saatiin otettua onnistunutta ihan loistavaa seuraamista.


vino perusasento, mutta tiivis kontakti.


itseensä tyytyväinen koira


Mintun kanssa otettiin Kiiran päälle hyppimistä, ruutuun lähettymistä, tunnarin etsimistä hangesta, ja luoksetulon pysäytystä seisomaan ja maahan. No sanotaan että ruutuharkka oli hyvä. Tunnari vaatii kapulankäsittelyn opettelemista. Hyppynouto otettiin loppuun ja se oli hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti