lauantai 17. tammikuuta 2009

Heinolassa lauantai aamun tokoilussa


Mukana Minttu ja Urpo.


Ensin otettiin Urpon kanssa.
Urposta koitettiin lähinnä ottaa valokuvia. Aluksi leikittiin kapulalla.


Välillä sattui virheitäkin.Urpon kanssa otettiin perusasentoa, pientä seuraamispätkää, ruutuun lähettämistä, liikkeestä seisomista ja hyppyä.
Hauskaa oli, ja aika monesti palkkasin narupallolla. Nyt pitää pikkuhiljaa unohtaa pelkkä hauskuuttelu. Seuraaminen pitää saada oikeapaikkaiseksi ja tiiviiksi, myös perusasento pitää suoristaa.Kontakti sentäs on kaunista.


Leikkiminen on Urpon mielestä parhautta.
Nartsapalloooooooo!!!!

 


Mintun kanssa otettiin seuraamista. Ihan loistavaa. Askelen siirtymissä tulee liikaa rakoa koiran ja mun välille. Mutta kontakti on hiano.
Hyppynouto sujui aika hienosti. Pikkasen se pelaa tassuillaan ja lopussa joutuu avittavaan vierelle.Minttu oli revetä innosta. Lähetin sen ehkä kolme kertaa ruutuun. Aika hyvin se sen hahmotti. Keskellä oli kirkas alusta ja Juke kävi sinne viemässä frolicin kun Minttu ei nähnyt. Tää sujuu.


Koitin ottaa tunnarikapulan pitoa suussa, ja se vaan mäysti. Ei siis vielä kentälle. Sama asia kaukokäskyjen liikeradoissa. Ne pitää opetella sisällä kuntoon asti.


Liikkeestä seisominen onnistui, liikkeestä maahanmeno onnistui.. parin alkusössöttelyn jälkeen. Ohjaaja oli pönttö ja aloitti liian pitkällä matkalla aluksi. Lopuksi tehtiin koko sarja. Tänne, käsimerkillä seis, TÄNNE ja maahan, Tänne ja palkkaus. Taitavasti vörkki.Palkkauksena vinkutennispallo.


Minttu repi iloa irti paikalta löytyneestä muovipullosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti